Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Nem mindennapi élmény

Sirocave Barlang Apartmanok Sirok

2019. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Első pillanatban meglepődtem érkezéskor, mert akkor szembesültem a valósággal, hogy én egy eredeti barlangban fogok pár napot eltölteni, ami ennek megfelelő körülményekkel jár, még ha a mai kor elvárásaihoz igazodó kényelmi funkciókkal is van kiegészítve. A barlangok a falu végén, egy szűk utcácska tetején, a hegy oldalába vájva találhatók, ahonnan lelátni a falura, és ahova messziről fel is. 24 órás kamerarendszer figyeli a külső mozgást viszont, így hamar sikerült belerázódnom a helyzetbe, és felfedezni a barlangi élettel járó nem mindennapi szépségeket, élményeket szerezni.
Két "emelet" van, 4-4 lakással, alapvetően közös, de mégis saját kis előkertekkel, tűzrakási lehetőséggel.
A barlang, barlangnak megfelelő módon csak a bejárat felől szellőztethető, vagyis csak a szoba felőli oldalon rendelkezik ablakokkal, a felszerelt konyha és fürdőszoba nem, s szintén barlangnak megfelelő diszkrét világítása van, aminek több hozzászólóval ellentétben nem éreztem hátrányát. Szép tisztaság fogadott, remek kényelmes ággyal, hibátlanul működő klímával, televízióval és wi-fivel. Mivel már tájékozódtam előzetesen, vittünk magunkkal a kinti székekre párnát, a nyugágyra szivacsot, sőt egy kis olvasólámpát is, az esetleges sötétben eligazodás végett. A kényelmünket egyetlen dolog zavarta: a szekrények átható-erős doh szaga. Nem is pakoltuk bele a ruháinkat, helyette a szekrényajtóra helyezett vállfákat, és a szobánkban található kiságyat használtuk. (Javaslatom lenne a szekrényajtók leszerelése, kizárólag nyitott polcok használata, úgy nem tud megállni "beszorulni" a pára. )
Nagyon kedves és barátságos személyzet fogadott, a reggeli kis kosárban az ajtónk előtt várt, minden nap friss zsemlével. A félpanziós étkezés a kb. másfél km-re található Végvár étteremben, a vár tövében volt, ami kocsival kényelmesebb, de mi minden nap lesétáltuk. Nagyon békés, csendes, kellemes volt a környezet, nagyon élveztük az ott tartózkodásunkat. Egri kirándulásunkhoz ( összekötve pincelátogatással ) a helyi buszközlekedést vettük igénybe, ami nagyon jó és pontos, a megálló egészen közel van.
Aki vágyik a kicsit elszigetelt csendre, annak szívesen ajánlom ezt a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (1)
Sirocave Barlang Apartmanok Sirok - Medence/kert

Sirocave Barlang Apartmanok további értékelései

2020.09.20a párjával
Kiváló
Kedves fogadtatásban volt részünk.A szállás bár rendhagyó, de kényelmes, minden igényt kielégítő volt.A félpanzióval nagyon elégedettek voltunk! Mivel ide mindenki kocsival jött üdülni, megemlíteném a feljáró és a parkolás hiányosságait.Ha mást nem, a kanyarba egy közlekedési tükröt kellene...
2019.12.16a párjával
Kiváló
A szállás módfelett kedves, megegyezik a képen látottakkal, a hölgy, aki fogadott minket végtelenül kedves és segítőkész volt - akárcsak a helyiek mindegyike. Remek és nagyon kompakt élmény volt így a hideg ellenére is ez a 3 nap Sirokon:)
2019.10.07barátokkal
Nagyon ötletes szállás típus, érdemes tovább bővíteni. Javasolt a parkolóhelyek további kialakítása. A reggeli megfelelő, ötletes a kiszállítás. A környék ellenére biztonságos terület, a község nyugodt, csendes. A csatolt programlehetőségek is kiválóak, a helyi adottságoknak megfelelő. A...