Átlagos 2025. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. október 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kisbüfé és kisbolt a solymári vasútállomás épületében, a bejárat a sínek felől nyílik. Valójában nemcsak Fornetti termékeket árusítanak, de ételek terén ezeket az édes és sós, darabáras és dekára kimért termékeket találjuk. A beltér apór alapterületű, zsúfolt, bazár hangulatú. Mivel elég gyakran szoktam Fornetti péksütiket vásárolni országszerte, így nagyjából képben vagyok az aktuális árakkal, egyből láttam, hogy itt az árak 15-20%-kal magasabbak akár a budapesti belvárosi csomóponti árakhoz képest. 589 Ft/10 dkg az általam tapasztalt 490-520 Ft-os árszinthez képest. Azonban ha azonos ízből legalább 25 dkg-t vásárol valaki, akkor 20% kedvezményt adnak, így már azért megéri jobban. A kínálat nagyjából a szokásos fajtákat tartalmazta, de a ketchupos mini hot dog számomra újdonság számba ment. A darabáras péksütik 499-589 Ft között alakultak, kakaós csiga, diós csiga, barackos háromszög. Dobozos Hell Ice Coffee kávékat vásároltunk cukormentes Slim Vanillát, illetve pisztáciás lattét (450 Ft/db). Fagylaltot, üdítőket, chipset, rágicsákat is árusítanak.