Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sopron első sushizója

Bacha Sushi Shop SopronBacha Sushi Shop Sopron a térképen

Kiváló 2022. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagy volt az öröm a gyerekek körében, ugyanis sikerült megtalálnunk Sopron első és eddig egyetlen sushizóját. Én előzetesen arra készítettem fel őket, hogy valószínűleg be kell érniük ezt a pár napos nyaralást sushi nélkül, de kiderült, hogy idén januárban már ide is betört a japán kedvenc, így az egyik napi ebédünk ez lett. A Várkerületben, forgalmas helyen lévő bisztró elég nagy terasszal rendelkezik, de mi inkább bent ettünk. Egy közös hosszú pult-asztalt alakítottak ki egy örökké virágzó (mű)cseresznyefa alatt. A sushi boxokat thai szakács állítja össze, a bisztrót egy fiatal török-magyar házaspár üzemelteti családi vállalkozásként. Az árak szolidabbak, mint Budapesten.
Ettünk a makik közül lazacosat, avokádósat, rákosat, uborkásat, rákosat, surimiset, a nigirik közül lazacosat, vörös tonhalasat, tobiko kaviáros California rollt, valamint a sushik mellett egy adag gyozát is ettünk szójaszósszal és édes chili szósszal (990 Ft/ 3 db). A 8 db-os avokado maki box 1390 Ft, a lazacos box 1490 Ft, a lazacos nigirikből 5 db került 2990 Ft-ba (Orange Nigiri box), a vegyes lazacos box 10 db-os szintén 2990 Ft. Itt próbáltuk ki a pirított hagymás rollt, nem is volt rossz. Desszertként a pultos lány ajánlására a mochi jégkrém desszerteket - Ice mochi - kóstoltuk, ez egy kicsit drága volt szerintem, 3 db 1990 Ft-ért kókusz, zöld tea és málna ízeket választottunk. Ilyet még nem ettünk, de nagyon ízlett mindenkinek. Ajándékba kaptunk egy adag edamame salátát sókristállyal és vörös áfonyával.
A Ben&Jerry kitűnő prémium fagylaltjait 999 Ft-ért árusítják, 6 ízben (10 dkg-s dobozok).
Közel 15ezer Ft-ból nagyon bőségesen jóllaktunk, az italok mellé ásványvizet és Ice Teát ittunk. (490 Ft/ Fuze tea 5 l, Naturaqua 390 Ft/ 5 dl.
A kész boxokat a hűtőpultból egyből el lehet vinni, így aki gyorsan szeretne valami finom ételhez jutni, annak is érdemes ide benéznie.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Bacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - EgyébBacha Sushi Shop Sopron - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
31.114 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel
Pihenés fürdőbelépővel
2025.01.02-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
131.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval