A Civitas Hotelben 4 éjszakát töltöttünk, a szállás mellett reggelit is kaptunk. Az éttermen belül a földszinten található az ízlésesen, fiatalos színvilággal berendezett, nem zsúfolt, barátságos étterem. Tetszett, hogy napközben mindig volt kikészítve kancsóban limonádé, víz és egy kis sütemény, ha éppen valamelyik vendég szeretett volna bekapni 1-2 falatot.
7-10 óra között lehetett reggelizni, a szobaszámot minden alkalommal megkérdezték. Ki volt írva és külön kérték is, hogy ne vigyünk el vagy a szobába fel ételt-italt a reggeliből. A szokványos, klasszikus fogásokat találtuk a kínálatban, amelyben a napok között egy kis változatosság akadt. A meleg ételek között rántotta, illetve sonkás rántotta, sült mini kolbász (ez nagyon finom volt! ) vagy virsli, továbbá egy napon sült bacon volt, egy másik napon pedig paradicsomos bab. Szintén volt olyan nap, amikor bundás kenyeret és amerikai palacsintát is rejtett az ételtartó. A hidegtálak kissé állottak, kornyadozóak voltak a melegben, igaz ez a sajtokra és a szalámikra is. A gépi kávé egyáltalán nem volt finom. A kávé mellé alternatív tejeket is kínáltak. Szintén gépi üdítő, almalé és őszibaracklé. Tetszett a mini tejberizs és az áfonyás joghurt, valamint a mini padlizsánkrém és a körözött. Minden nap tettek a pultra gyümölcsöket is, amelyek közül a görögdinnye volt a legnépszerűbb. A kovászos kenyérből a vendégek vághattak maguknak, ez is kifejezetten jó minőségű és friss volt. A kenyéren kívül pékáruk tekintetében mini zsemlék és talán kétféle édes péksüteményt kínáltak. A 3 féle lekvár átlagos volt (szamóca, áfonya, barack). Mi mást ételt nem ettünk itt, de egyik napon egy csoport számára kínáltak svédasztalos vacsorát. Egyébként a Hotel a Jégverem étteremmel van szerződésben, ami alapján a szállóvendégek ott kedvezményesen ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak. Korábban mi is ettünk a Jégveremben, de nekünk az most messze volt a szállodától, és ott parkolni is elég esélytelen.