Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ízletes vacsora, kedves kiszolgálás

Graben Étterem SopronGraben Étterem Sopron a térképen

Kiváló 2020. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. február 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Először jártam a Graben Étteremben, de nem utoljára! Férjemmel Valentin-napon vacsoráztunk az étteremben, amelynek étlapja változatos és különleges fogásokat rejt. A választék nem a sok helyen megszokott nagyságú, ez azonban számunkra inkább szimpatikus: átlátható, könnyebb választani, és nem a rántott fogásokkal teletűzdelt étlapot kell hosszasan böngésznünk. Az ételek között szerepelnek tipikus magyar ételek is (pl.: gulyásleves, hagymás rostélyos stb.), de én például egy inkább újszerű fogást választottam: grillezett csirkecombfilét mangópürével és polentával, ami igazán finom, harmonikus és szépen tálalt étel volt. Desszertnek brownie-t ettünk vaníliaöntettel, ez szintén kifogástalanul volt elkészítve. A borválasztékuk minőségi. A pincérek többször is érdeklődtek, hogy minden rendben van-e, ízlenek-e az ételek, nagyon udvariasak voltak. És majd' elfelejtettem, hogy egy aperitifet is kaptunk, ami igazi meglepetés volt :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Graben Étterem további értékelései

2022.03.05a párjával
Kiváló
Spontán tértünk be egy Szombati ebédre. Szerencsére azonnal kaptunk asztalt. A kiszolgálás kifogástalan az ételek pedig fenségesek voltak. Nagyon köszönjük, jövünk máskor is!
2020.02.05barátokkal
Kiváló
Baráti társasággal voltunk az étteremben/ kisebb kihagyás után/ már sokadszor. Nagyon kedves a személyzet, a választék is megfelelő. Az ételek tökéletesek, több bort kóstoltunk, mindegyik nagyon finom volt.Nekem személy szerint hiányzott az étlapról a nagyon jó mákos palacsinta. De a most...
2018.07.25a párjával
Kiváló
2018 július 24-én délben landoltunk itt a várfal sétány felől. A libasült párkáppal és hagymburggal páratlan volt. Nyelvi nehézségeim viszont akadtak. A pincérlegények állandóan németül próbálkoztak - mit tesz egy Pierre Carden ing... - de én angol szakos vagyok. Valahogy megoldottuk... :)
Népszerű szállások a környéken
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
29.128 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval