Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Unalmas svédasztalok

Zakant Étterem SopronZakant Étterem Sopron a térképen

Átlagos 2022. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Sopron Hotel szállóvendégeiként félpanziós ellátást kaptunk, amelyet a földszinten lévő Zakant étteremben fogyaszthattunk el, svédasztalos formában.
Az á la carte vendégek részére van egy különterem, ami üvegezett, modern, az udvarra és a medencére néz, annak megnyerő a stílusa, elegáns, ez a fő éttermi rész inkább retrós, hodályszerű.

A konyha teljesítményével és az éttermi szolgáltatásokkal nemigen voltam megelégedve. Bár reggelire és vacsorára is svédasztal volt, de olyan unalmas, ötlettelen volt minden. Természetesen éhen nem maradtunk, de amit kaptunk, azt egy üzemi konyhán, menzán is megkaptam volna, nem ennyiért.
A vacsoránál 2 féle leves (egyik húsmentes), 1 tészta, 3 féle húsos étel, valami sült, rántott és szószos. Köret rizs, esetleg bulgur, krumpli. Túlfőtt, vizes zöldségek. Fantázia és fűszerek hiánya. Egy este volt császármorzsa, ami jó is volt, de a sütik és a pohárkrémek nem nyerték meg a tetszésünket. Savanyúságok minden nap teljesen ugyanazok. Egyféle hideg előétel kis pohárban.

Reggeli svédasztal összetétele minden nap ugyanaz volt. Rántotta, tükörtojás, sült virsli vagy kolbász. Hidegtálon sajtok, szalámi, sonka (átlagos minőség).

A személyzet hiánya itt az étteremben volt a leginkább szembetűnő. A bárban nem volt olyan személyzet, aki tudott volna koktélokat készíteni (a pincérek bároztak beugróként). A koktálok 1500 Ft-ba kerültek, ami korrekt ár, csak éppen nem tudták megcsinálni őket. Az eszpresszó 600 Ft, ami fényévekkel jobb volt, mint a gépi - ingyenes - kávé, de azért erősen középszerű volt a minősége. A kis üveges üdítők 550 Ft-ba kerülnek (Cola termékek). Mindenre kötelező +10% a szervizdíj.

A vacsoránál a 4 estéből 2 alkalommal a vacsora végéig a pincérek nem kérdezték meg, hogy kérünk-e inni valamit. A csapvízért fizetni kell! A vezetőség utasítására ingyen vizet nem adhatnak a vendégeknek. Egy kancsó csapvíz (1 l) 500 Ft + 50 Ft szervizdíj. Igaz, egyik alkalommal legalább dobtak bele jégkockát és pár citromkarikát, így mégis valamit kaptunk pluszban, de a másik alkalommal tényleg csak a csapvíz volt a kancsóban.
A vacsoránál mindig volt fagylalt (Carte D'Or) 2 féle, de az önkiszolgáló rendszer miatt mindig nagyon ragacsos, undi volt az egész, mert a fagyiskanál öblítésére szolgáló vizet nem cserélték.

Összességében erre 3 pontnál jobbat nem tudok adni, kár, mert a szálloda ennél jobb és a vendégek is jobbat érdemelnek a pénzükért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (68)
Zakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - EgyébZakant Étterem Sopron - Egyéb

Zakant Étterem további értékelései

2018.10.22gyerekekkel
Kiváló
Születésnapomat ünnepeltük meg itt a kis családommal. A pincérek első perctől kezdve az utolsóig nagyon kedvesek voltak velünk, még a pici megmaradt husit is odacsomagolhatta a kislányom a cicájának. Az ételek is finomak, volt bőségesen. A végén még egy üveg bort is kaptunk ajándékba. Csak...
2018.10.20barátokkal
Érettségi találkozón vettünk részt ebben az étteremben. Szép elegáns az egész, mi egy különterem,ben voltunk . Helyi iskolatársak szervezték, a választékot őkmállították össze. Az ételek finomak és frissek voltak, kisebb hiányoságokkal. A húsleves nem volt elég meleg...pedig ez fontos! Egy...
2014.03.14családjával
Kiváló
Ebben a városban sehonnan nincs olyan csodás panoráma, mint a Hotel Sopronból. A szobák kellemesek, a étteremben kitűnő minőségű ételeket szolgálnak fel. Érdemes kipróbálni a hétvégéi félárú ebédakciókat - a családomnál bevált-. A személyzet kedves, a kiszolgálás udvarias, a borkóstoló terem...
Népszerű szállások a környéken
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
31.114 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények
Wellness élmények
2024.11.02-ig
Ensana Thermal Sárvár
42.000 Ft / 2 fő / éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval