Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Óriási csalódás

Jégverem Fogadó étterme SopronJégverem Fogadó étterme Sopron a térképen

Szörnyű 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Tegnap jártunk itt, de már 15 éve visszatérő vendégek vagyunk, ami azt jelenti, hogy 2-3 évente járunk Sopronba és ilyenkor útba ejtjük a Jégverem fogadót.
A változás szörnyű. A tegnapi pincérek közül a férfi elfelejtett étlapot hozni, kb 5 perc várakozás után az egyik női pincér vette észre, hogy étlap nélkül ücsörgünk. Ekkor 3 pincérre 7 asztal volt, asztalonként 2-3 fő vendéggel.
Az italok közül a gyümölcslé a lehető legrosszabb cukrozott gyümölcs ital volt, ez is langyosan.
A 2 leves közül a fokhagymakrém finom, a gombaleves csupán só ízű, a legrosszabb menzás emlékeimet hozta elő. Az adagok nagyok, de a gombaleves törött szélű tányérban érkezett, kb 1 cm-es darab hiányzott a tányér szélből.
A túrógombócok JÉGHIDEGEK voltak, vélhetőleg reggel vagy az előző napok valamelyikén készültek és a hűtő mélyéről kerültek elő!!!!! Leöntve valami eper konzerv szerűséggel. SZÖRNYŰ!!!
Az étteremben kb 40 percet voltunk, ezalatt a 2 pincérnő egy szomszédos asztalnál trécselt a magán életükről, majd az egyikük kb 3-4 perces telefonbeszélgetést folytatott a vendégek előtt.
A pincérek krémje úgy látszik Ausztriába ment és itt csak a strandok büfés lányai maradtak.
A Jégverem fogadó 15 éve egy minden szempontból követendő példa volt a hazai vendéglátás egén, most pedig negatív példa lett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló

Jégverem Fogadó étterme további értékelései

2019.10.05gyerekekkel
Szörnyű
Fáradt olajban sült hitvány ételek. Minősíthetetlen. Az a fajta, amitől 2 napig fáj a gyomrod. Az étterem megjelenése retro, a wc cserepezve(?!) van. Az ételeknek a régi étolajon kívül nincs más ízük..... A haspártiak vendéglője nem tudom, h azt jelenti-e , hogy finom vagy hogy sok, de egyik...
2019.04.30gyerekekkel
Haspártiak vendéglője becenevet kapta az étterem, de erre már kicsit rá kell cáfolni. Nem olyan bőségesek már az ételek mint korábban. Ízre teljesen meg voltunk elégedve, a kiszolgálással is. Összességében meg voltunk elégedve, csak ez volt kissé csalódás, arra számítottunk, hogy majd ki fogunk...
2018.07.25a párjával
Kiváló
Rekkenő hőségben taxival érkeztünk. Párom valami könnyűt kívánt én valami vaskosat. Megkaptuk. A csülök pékné módra egy egész estét betöltő fatálon landolt. Könnyek közt szemléltem, szinte vétek volt belevágni. Vétkeztem! Én vétkem én vétkem én igen nagyívű ebédem! Az utolsó morzsáig...
Népszerű szállások a környéken
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
29.128 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
81.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel
Pihenés fürdőbelépővel
2025.01.02-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
131.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval