gasztrokirálynő
234 városban járt |
2418 hasznos szavazat |
64910 feltöltött fotó |
ZigZag
A gasztrokirály címet mindíg az a személy birtokolja, aki az adott város étteremeiről a legtöbb értékelést írta.
Értékeléseinek megoszlása (3895): |
2020.11.29.
2016. októberben, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. szeptember 14. -
1 látogató hasznosnak vélte
Soproni hétvégénk alkalmával az utolsó ebédünket a Jégveremben fogyasztottuk el, nem előre tervezetten, a sors alakította így. A temetőből jöttünk visszafelé a városba, de pont elkapott minket egy erős zápor, s útközben ezt a helyet láttuk meg az autóból. Az egykori városi jégverem fölé emelt étterem, valamint az emeleten panzió is működik.
Kellemes a belső udvar, de az eső miatt a benti részben ültünk le. A terem közepén található maga a jégverem, melyet egy kör alakú asztallal raktak körbe. Az étlap meglehetősen hosszú, klasszikus felépítésű. A klasszikus magyar/-os ételek mellett néhány újító ötletet, átlagostól eltérő fogást is találtunk. A haspártiak húslevesét piros kislábasban tálalják tűzforrón, benne főtt marhahús, tépett tyúkhús, zöldség karikára vágva, cérnametélt. A marhahús kicsit rágós-inas volt (950 Ft), viszont hatalmas mennyiség, kis adag is van belőle. A normál étlap mellett van szezonális ajánlat is, én erről választottam roston csirkemellet tejszínes gesztenyemártással krokettel. A krokett mirelit. A húst egy kicsit túlszárították. Ilyen gesztenyés étellel még nem találkoztam másutt. Férjem levesben főtt marhahúst evett zöldségekkel és almás tormamártással. A főételek jellemzően 2500-4000 Ft között alakulnak. A kiszolgálás elég lassú, vontatott, elég sokat kellett várni az ételekre, de összességében megérte, nem volt kiemelkedő, de nem csalódtunk, jóllaktunk. Hétköznap a 2 fogásos ebédmenü 940 Ft.
Ételek / Italok: |
Kiszolgálás: |
Hangulat: |
Ár / érték arány: |
Tisztaság: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni ZigZag felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.