Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pizzaszelet nyerő áron

Pizza Forte - Sopron Plaza SopronPizza Forte - Sopron Plaza Sopron a térképen

2023. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pizza Forte lánc az utóbbi 1-2 évben látványos terjeszkedésnek indult. Budapesti helyszíneik mellett már 7 vidéki városban is "tanyát vertek", ezek egyike a Sopron Plázában található. A beltér tágas, szellős. A pultnál kell rendelni, lehet elvitelre kérni vagy helyben enni, mi ez utóbbi mellett szavaztunk. A kész pizzaszeleteket azonnal lehet kérni, fizetni és vinni, de ha egész pizzát szeretnénk, vagy olyan ízt/feltétet, ami éppen nincs készen, akkor 8-10 perc alatt készítenek. Amiket mi választottunk, azok részben voltak készen, és vihettük is, de a sonkás-gombásra vártunk pár percet, már benn volt a sütőben készülőben, amikor mi érkeztünk a rendeléshez. A szeletárakat nagyon kedvezőnek találtuk, ugyanis csak 450 Ft-ba került egy-egy szelet, mindegyik fajta, amit választottunk.
Választottunk a már említett sonkás-gombáson kívül Margheritát, bolognait, szalámisat, Hawaii-t. Fejenként 2 szelettel jól is laktunk, mondjuk utána még egy kis édességre azért maradt hely a gyomrunkban.
A pizzaszeleteket papírtálcán tálalták, evőeszközre nem volt szükségünk.
Nagyon kedves, barátságos volt a kiszolgálás, mondjuk ezt a Sopron Plázában minden helyre igaz volt, ahol aznap megfordultunk. Ezért IS szeretjük Sopront, a Hűség Városát. Évek óta visszajárunk ide.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (9)
Pizza Forte - Sopron Plaza Sopron - BelsőPizza Forte - Sopron Plaza Sopron - Étel/italPizza Forte - Sopron Plaza Sopron - Étel/italPizza Forte - Sopron Plaza Sopron - Étel/italPizza Forte - Sopron Plaza Sopron - Étel/italPizza Forte - Sopron Plaza Sopron - Étel/italPizza Forte - Sopron Plaza Sopron - BelsőPizza Forte - Sopron Plaza Sopron - BelsőPizza Forte - Sopron Plaza Sopron - Belső
Népszerű szállások a környéken
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
28.135 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.09.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
65.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2023.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
63.640 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással