Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jól ismert fánkok

The Box Donut SopronThe Box Donut Sopron a térképen

Kiváló 2022. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. október 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Box Donut szögletes fánkjait Budapestről ismerjük, alkalmanként szoktunk náluk fánkot enni, az ára miatt sajnos nem mindennapos finomság nálunk. A gyerekeim is szeretik.
A Várkerület és az Ikvahíd sarkon lévő régi polgárház földszintjén - félszuterénben kapott helyet a fánkozó. Meglepő, de ez a modern amerikai fánkozó sem hat idegenül ebben a tradicionális környezetben. A beltér szépen felújított, a boltívek alatt kaptak helyet a modern kék-szürke-fehér árnyalatú bútorok. Itt is megjelenik a falon a másutt is látott fotósorozat, ahol fekete-fehér fotókon mosolygós emberek, főleg fiatalok különböző élethelyzetekben, szép városi környezetben eszik a fánkokat, a fánkok viszont színesek a képen.
A fánkokat 5 kategóriába sorolják, ennek megfelelően alakul az áruk. Basic, Classic, Fancy, Limited, Exclusive - az ár 590 Ft-tól kezdődően 100 Ft-inként ugrik felfelé. A Basic és a Classic töltetlen, de azokból csak 1-2 féle van amúgy is, itt meg egy sem volt éppen. A legtöbb kapható a Limited és az Exclusive kategóriába tartozott. A lányok a Raspberry (Limited) névre hallgató - málnakrém töltelék, Callebaut fehércsokoládé, liofilizált málna - kockacsodát kérték, az utolsó 2 db-ot sikerült a pultból elcsípni. A fiam nem szereti a töltött fánkokat, így ő nagyon nem tudott válogatni, a Rainbow (Fancy) névre hallgató példányt kapta, amelynek tetején tejcsoki bevonat és színes gabonagolyók vannak.
Palackozott tisztított vizet ittunk, ezt a hűtőből el lehetet venni, valamint a fiam egy vaníliás jeges kávét, 3 és 4 dl-es pohár közül lehetett választani, koffeinmentes verzióban is (1390 Ft).
Nyáron a fánkon kívül szintén szögletes, de tégla alakú jégkrémet is lehet kapni, amelyek dizájnja, külső bevonata, ízvilága hasonlatos a fánkokéhoz.
Egy fiatal srác szolgált ki bennünket, nagyon szimpatikus volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
The Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - EgyébThe Box Donut Sopron - Egyéb

The Box Donut további értékelései

2024.01.31egyedül
Nem vagyok nagy híve a franchise rendszereknek s különösen azoknak nem, melyek valamilyen amerikai termékre épülnek. Mindazonáltal bevallom, néha elcsábulok. Olyan az elv, hogy tartjuk, amíg bírjuk. Egyik csábítást a The box hálózat jelenti, amiben mindig lehet valami jó új ízt kóstolni. A...
Népszerű szállások a környéken
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
31.114 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel
Pihenés fürdőbelépővel
2025.01.02-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
131.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval