Korrekt kis kávézó és pékség a Várkerületen. A bejárat előtti járdarészen kis teraszt alakítottak ki. A péksüteményeket a Lipóti Pékségtől szerzik be, a kávé tradicionális olasz Caffé Vergnano 1882 típusú, amelyet Budapestről több kávézóból ismertünk, szeretjük. Van néhány speciális ízesített tejeskávéjuk is, pl.
mézesaklácsos, sós karamellás, pisztáciás, de én ezúttal maradtam egy sima cappuccinonál. A meleg időre tekintettel LIMO palackos citromos limonádé italt vettünk még (500 +50 Ft betétdíj), 2 db sós parasztkiflit (225 Ft/db), valamint egy sajtos pogácsát (400 Ft). Nem kézműves minőség, de minden termék friss volt. Valószínűleg egy újabb hely lehet Sopronban, legalábbis a korábbi évekből nem emlékszem rájuk, pedig minden évben többször is szoktunk sétálni a Várkerület ezen szakaszán is.