A várkerülettől kb. 10-15 perc sétára található a panzió, fő út mellett. Parkolás a szállás előtt az utcán limitált hely, de az út túloldalán található ingyenes parkoló. A szobák a tetőtérben helyezkednek el, kicsik, de praktikusan berendezettek. A reggeli egyszerű, a szokásos felvágott, sajt, paprika, paradicsom, virsli, rántotta, lekvár kínálattal.
Régebben volt egy kávézójuk is friss süteményekkel, az most bezárt. Az épületegyüttes hátsó részén felújítás zajlik, de egyáltalán nem zavaró. Nincs por vagy zaj.
Szokásos éves soproni utazásunkkal indítottuk meg a nyári szünidőt. 3 éjszakát töltöttünk el ebben a panzióban. Helyileg a belvárostól kissé kijjebb esik, a Várkörút kb. 10 perces séta, cserébe ingyenesen lehetett parkolni akár a bejárat előtt is.
A családi vállalkozásban üzemelő szálláshely felújított, tiszta, szép állapotú, eklektikus stílusában klasszicista és romantikus stíluselemek is megjelennek, de jelenkori modern kiegészítőkkel. Az ablakból és reggeliző teremből is látszott, hogy a panzió bővül, a kert hátsó részén további szobákat alakítanak ki. A kertben lévő szökőkút is még alakulóban van, de már most is szép. A szállásadóval a kommunikáció végig folyamatos, informatív és korrekt volt. A családi szoba tágas, világos, minden igényt kielégítő, ráadásul mindegyik hálószobához külön fürdőszoba tartozott, és a szobákat külön kártyával lehetett zárni. A szobánk az emeleti tetőtérben kapott helyet, a hőséget a légkondicionáló teljesen ellensúlyozta. A reggeli svédasztalos, számunkra elegendő és bőséges volt. Tetszett, hogy a kiváló kávét nem automata gépből "csapoltuk", hanem a szomszédos kávézóból lehetett kérni, bármilyen nekünk tetsző fajtát. Összességében 5 csillagos élmény volt ez a szállás, jó volt itt lenni, jó szívvel ajánlom. SZÉP kártyával is lehetett fizetni.