Hotel Panoráma Sopron - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Panoráma Sopron a Lővérekben található, csendes zöld környezetben, közel a város látnivalóihoz. Az ár-érték aránya kedvező, ezt több vendég is értékeli a szállás megítélésében. A szobák tágasak, gyakran két helyiséggel, így a nappali és a hálóhely elkülönítése megoldott. Az erkélyes szobákból gyakran látható a panorámás kilátás a környező kertekre vagy tájra. A szálláshely részeként kínált étkezési lehetőségek kedvezőek: a vendégek kedvezményesen étkezhetnek a közeli Fácánkert étteremben.
A Hotel Panoráma Sopron személyzete udvarias és segítőkész, a kiszolgálásra minden igényt igyekeznek teljesíteni. A környezet nyugalmát a növényzet és a csend biztosítja, így ideális a pihenésre és a feltöltődésre. A belváros könnyen megközelíthető, és a környéken több látnivaló is felfedezhető a sétatávolságon belül vagy rövid autóútra. Parkolás az utcán lehetséges; a forgalommentes környezet hozzájárul a nyugodt tartózkodáshoz. A tisztaság és rendesség általában megfelel a vendégek elvárásainak, a reggeli pedig családias hangulatot és kielégítő mennyiséget nyújt. Összességében a Hotel Panoráma Sopron a csendes környezet, a jó ár-érték arány és a barátságos kiszolgálás miatt kedvező választás Sopronban.
Szüleimmel látogattunk el Sopronba egy városnéző kirándulásra a nyár folyamán. A szálloda felső emeletén kaptunk 2 hálóteres apartmant. A szobák mérete megfelelő pihenéshez, TV, hűtő wifi működött. A tulajdonos rendkívül kedves és segítőkész volt (térképeket, programfüzeteket szívesen adott, sőt segített a wifi beállításban is) A reggeli igazi családias étkezés volt, a hölgy szívesen teljesítette extra kéréseinket is.
Több ízben szálltunk már meg ebben az eldugott,Sopron-illatú szállóban,mely a Lővérekben található. Elsősorban a csendre és erdőre vágyó társaimnak ajánlom ezt a helyet. Az épület több szintes,mi még csak a földszinten aludtunk,így az ottani állapotról tudok írni. A szállóhoz nagy kert tartozik,mely a teraszról megközelíthető.
Parkolás az utcán ,a szálló előtt lehetséges,de a kis utca nem forgalmas,így jó helyük van az autóknak. A szállóban csak reggelizési lehetőség van ,kedves,családias kiszolgálással és sok finom teával! ! ! A vacsorákat,ebédeket a közelben található-szintén nagyon családias-Aranyfácán étteremben lehet elfogyasztani. Az árak elfogadhatók,és minden kedvezményt megad a tulajdonos,amit lehet. (Nyugdíjasok vagyunk. )Ajánlom minden kirándulást szerető társamnak ezt a csendes helyet. Huiber Jánosné Hradil Györgyi Ajkáról