Átlagos 2014. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Soproni hosszú hétvégét terveztünk. Már az utazás előtt próbáltam tájékozódni a szálláslehetőségekről, de sok helyről a "telt ház" visszajelzés érkezett. A Hotel Sziesztára kiváló elhelyezkedése miatt esett a választás. A Lővérek szívében, csendes, nyugodt helyen, fákkal övezve magasodik. Az internetes honlapján található adatoknak megfelelő volt a látott kép. Retro hangulat,felújításra szoruló épület és lelakott classic szobai enteriör fogadott minket, de ez nem okozott meglepetést,mivel már előre számítottunk rá. A tisztaság,és a szépen megvetett ágy, valamint a kedvezményes árban szereplő félpanziós ellátás tette vonzóvá a szálloda ajánlatát. A személyzet kedves és készséges volt, az ételek minősége, választéka és mennyisége megelégedésünkre szolgált. A wellnes részleget nem látogattuk meg, mert az eltöltött szeptember végi éjszaka a fűtetlen hotelből hamarábbi távozásra késztetett minket. Összességében így sem mondhatok rossz véleményt, mert az időjárás viszontagságairól a személyzet nem tehetett, igyekeztek plussz takaróval, esetleg elektromos melegítővel fokozni a komfort érzésünket.
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...