Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Valami helyett

B Terv Lunch & Lounge SümegB Terv Lunch & Lounge Sümeg a térképen

Kiváló 2020. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Na, ez még egy érdekes eset.. valami réges-régi éttermet vadásztam Sümegen, emlékeztem rá, hogy valahol itt, a "centrum"-ban, nem a turistazavarosban a vár alatt, hanem az óvárosban volt, valami egy ilyen utcában. Piroskockás abrosz, idős, régvilági pincés, régivilági patinás kínálat. Álltam bambán a ház előtt, ahol azt hittem, hogy ez az, d nem volt semmi kiírva. Kérdeztem egy férfit, hogy itt volt egy étterem... erre azt mondta, hogy stimmel, itt egy étterem, ez az. Tátottam a számat, de azért csak bementem. És tényleg ez egy étterem, de közel sem az. Valami furcsa elegy ez itt... lassan szoktam meg. Trendi is, újvonalas, tele apró ötletekkel, meg valami hagyományos is volt benne, de kalandnak jó. Asztal, felszolgáló, beszélgetés. Nagyon értelmes, kedves nő volt, volt benne valami igazi vendéglátós. A leves elképesztően finom volt! A legjobb, amit a héten ettem, pedig jobbnál jobb helyeket kutattam fel! A konfitált kacsacomb is, édesburgonyával! Majd zsályás limonádé, tündéri kis bögrében kávé, hát, csak emelkedett a kedvem egyre! Végül, így utólag ez a hely nagyon ott van! Ki ne hagyja senki, aki arra jár! Csak veszíthetsz, ha nem mész be! Erről még egy fél oldalt is írnék, de minek... nem drága, mindezért 5000 forint az semmi!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (27)
B Terv Lunch & Lounge Sümeg - Külső képB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - Külső képB Terv Lunch & Lounge Sümeg - EgyébB Terv Lunch & Lounge Sümeg - EgyébB Terv Lunch & Lounge Sümeg - Külső képB Terv Lunch & Lounge Sümeg - EgyébB Terv Lunch & Lounge Sümeg - Étel/italB Terv Lunch & Lounge Sümeg - Étel/italB Terv Lunch & Lounge Sümeg - MosdóB Terv Lunch & Lounge Sümeg - MosdóB Terv Lunch & Lounge Sümeg - MosdóB Terv Lunch & Lounge Sümeg - MosdóB Terv Lunch & Lounge Sümeg - MosdóB Terv Lunch & Lounge Sümeg - EgyébB Terv Lunch & Lounge Sümeg - EgyébB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - BelsőB Terv Lunch & Lounge Sümeg - Étel/ital

B Terv Lunch & Lounge további értékelései

2022.08.04gyerekekkel
Kiváló
Fantasztikus hangulatú hely sok-sok apró részlettel,például dominó kikészítve az asztalnál, motiváló és életigenlő idézetek, könyvtársarok sakkal. A hamburgerek bőségesek,az ár tartalmazza a krumplit. A napimenü kiváló ár+érték arányban van. Kedves kiszolgálás.
2021.10.01barátokkal
Kiváló
Gyönyörű hely, kedvesek es a kaja nagyon finom! Óriási adagok , kedvező áron! Hangulatos zene , nyugalom ,mosoly. Sütemény mindenkinek, glutén, cukor mentes is!
2021.07.03gyerekekkel
Kiváló
Csendes,nyugodt helyet kerestünk a nyári forgatagban.Megtaláltuk ezt a gyöngyszemet. Nagyon kedves kiszolgálás,fenséges ételek,szemnek és szájnak is kívánatos sütemények. Nagyszerű élmény.Mindenkinek ajánlom.
Népszerű szállások a környéken
JOKER Party House Sümeg - Napi árak
Napi árak
2024.10.01-ig
JOKER Party House Sümeg
509.000 Ft / 16 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
81.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval