Hotel Kapitány Superior Wellness Sümeg bemutatkozása
A Hotel Kapitány ****Superior Wellness közvetlenül a Sümegi Vár tövében épült, történelmi környezetben. Az épületet körülölelő szép- és nyugodt környezet a kellemes kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben. Vendégei betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.
Apró,de visszatérő észrevétel,hogy az emeleti wellness részből a várra való kilátás az ablak miatt nem annyira élehető. Sokkal tetszetősebb lenne, ha már ilyen adottságok vannak, ha minden reggel szépen meg lenne takarítva minden ablak a csodás kilátás miatt.
Örömmel tapasztaltuk, hogy kisállat fogadó lett a hotel és erre külön szárny van, ezáltal nem zavarva az esetleges vakkantásokkal a nem kutyákkal érkező vendégeket. A személyzet nagyon kedves és figyelmes, a konyha kifogástalan.
Évekkel ezelőtt, korábban már voltam a férjemmel a szállodában. A mostani színvonal meg se közeliti a régit. Csalódás volt, nem ajánlanám már senkiek. Okok: Nem tudták megmondani, hogy az ételben milyen allergén anyagok vannak - ez véleményem szerint nagyon nagy hiányosság. A medencék vize csak éppen hogy langyos volt, korábban jó meleg vízben pihenhettünk.
Számunkra fontos a Wellness részleg minősége, korábban ez volt számunkra a szálloda erőssége, most nagy csalódást okozott. Értem, hogy az energiával spórolni kell, de azért nem annyira, hogy a folyosókon teles volt a sötétség, majdnem eltévedtünk az épületben. A szálloda jelenlegi szolgáltatásai nem érik el a 4 csillagot, de még a 3-at sem biztos.
Az egész szálloda tisztasága, a személyzet kedvessége, az ételek finomsága, megfogott minket. A wellness részen a szauna, a masszázs tökéletes volt. A lovagi torna is nagyon látványos. Örültünk, hogy itt lehettünk és gratulálunk a családnak ezért a nagy munkáért, amit belefektetnek abba, hogy mindenki jól érezze magát! Biztos jövünk még!
Két kisgyermekkel érkeztünk (2, 7 évesek). Két légterű lakosztályt foglaltunk. A kilátás gyönyörű volt a várra, a szoba tágas és rendkívül tiszta volt. Az ételek bőséges mennyiségűek és finomak voltak. A gyermekeim tejfehérje érzékenyek. Csak részben voltak feltüntetve az ételek allergén anyagai, de a konyhafőnök készségesen segített a nem egyértelmű ételek összetevőivel kapcsolatban. A lovagi torna lenyűgöző és nagyon színvonalas előadás volt! ! !
A hotel csodás, szép környezetben van, közel a sümegi várhoz. Az épület nagyon szép, olyan, mint egy modern vár. Az ételválaszték bőséges és nagyon finom. A személyzet minden kérésünket teljesítette, figyelmesek. A wellnessrészleg jó, bár lehetne egy kicsit több medence. A sümegi vár nagyon szép, kár, hogy ottjártunkor nem volt lovagi torna. Az 5 legjobb wellnessünkben benne van a Hotel Kapitány.
Ha nagyon kukacoskodni akarok, akkor azt mondom, hogy a wellness egy kicsit hideg, de ez ízlés kérdése. Minden - mint máskor is - nagyon jó volt: a barátságos személyzet, a kitűnő ételek reggel és este is bőséges választékkal, a tisztaság, a környezet, szóval minden, a lovagi tornával és a hozzá csatlakozó vacsorával együtt.
A személyzet segítőkészsége tetszett legjobban. Kérésünkre lecserélték a szobánkat egy jobbra (méret, erkély, kilátás, világosság stb.) viszonylag nem túl nagy többlet költség fizetése mellett. Az étkezéseknél egy problémát tapasztaltunk, nincs kellő figyelem a speciális étrendre (pl. cukormentes édességek).
Fantasztikus 3 éjszakát töltöttünk el. A kiszolgálás szuper volt, kedvesek nézik minden kívánságodat. Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Minden nap külön műsorral kedveskedtek, a külső wellness részlegnél egész nap hangulatos zenét biztosítanak. Este 6 órától kellemes élő zenével szórakoztatják a vendégeket.
Mindent egybe véve tökéletes kikapcsolódást, feltöltődés biztosítanak a vendégeknek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon kellemes csalódás a mai világban. Mi mindenképpen vissza fogunk menni még az idén. Köszönünk mindent a szálloda vezetésének és minden dolgozójának.
A hotel elhelyezkedéséből és építészeti adottságaiból adódóan spanyol élményeket hozott elő. Az esti programok nagyon jó hangulatot varázsoltak. A nyári szezon telítettsége mellett is jutott magányos hely és idő! Az étterem okozott kellemes meglepetéseket, a cukrász kiemelkedő! A lovagi tornát mindenkinek ajánlom, látványos, lélegzetellállító! A minibárba egy kis pezsgőt még javasolnék.