Convoy City Étterem Szajol - Vendégvélemények összefoglalója
Convoy City Étterem Szajol a M4-es mentén található, így kényelmes útba esik az utazók számára. A hely amerikai western stílusú, vadnyugati dekorációval és kaktuszokkal idézi a hangulatot. A belső tér és a terasz egyaránt otthonos és rendezett, a hangulat így barátságos marad. A kiszolgálás általában kedves és igyekszik gyorsan kiadni az ételeket. Az étlapon széles választék található, amely a jellegzetes, fatálas ételek felé hajlik.
A tálak többsége bőséges méretű, és az ár-érték arány kedvező a családiasabb étkezésekhez. Az étterem atmoszférája különösen vonzó családi vagy csoportos ebédek esetén, hiszen a terek tágasak és jól használhatóak. A vélemények szerint az ételek íze jó, a házias jellegű főzés megbízható, és a terítés rendezett. Az étterem jól illeszkedik út közbeni megállóként, ahol a terasz és a beltér egyaránt kényelmes étkezést kínál. Convoy City Étterem Szajol odafigyel a tisztaságra és a rendezett környezetre, amit a vendégek többsége pozitív módon értékel. Összességében a hely megbízható választás az utazók számára, ahol a western hangulat és a sokféle étel széles körben kedvelt.
Sok western jellegű étteremben jártunk már. De ez valahogy nem büvölt el. Az árak elég húzosak egy átlag ember számára. Az ételeg elég egyhangúak és uncsik. A jókai bab . Az lehet bab gulyás volt ehetetlen. A kettő személyes tálat megettük ha már betértünk egy nivosnak mondott helyre . Kicsit lehetne kreativabb a szakács.