Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elszomorító

Körösvölgyi Állatpark SzarvasKörösvölgyi Állatpark Szarvas a térképen

Átlagos 2024. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. április 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az állatpark bejáratánál található kis látogatóközpontban egy nemrég épült kiállítást lehet megnézni az állatparkról, a környék növény- és állatvilágáról. Ez volt az egyetlen élvezhető része a kirándulásnak, a kiállítás modern és érdekes. Viszont az egész állatparkról az volt a benyomásom, hogy a környezet valamiért nagyon el van hanyagolva, az állatok pedig iszonyatosan kicsi ketrecekben vannak (indokolatlanul, ugyanis terület bőven lenne), a modern kor követelményeinek szerintem egyáltalán nem felel meg. :( Azért is elszomorító, mert még egy állatkertben is nagyobb területen vannak elkerítve az állatok. Egy vadasparktól azt várná az ember (legalábbis én), hogy kicsit szabadabban, természetes közegükben ismerhessük meg az állatokat, viszont itt például a madarak egészen biztosan nem tudnak minimálisan sem repkedni a szűkös hely miatt, szerencsétlen szomorú állatoknak nincs más lehetőségük, csak aludni.. Nagyon elszomorító volt az egész.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (13)
Körösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - EgyébKörösvölgyi Állatpark Szarvas - Egyéb

Körösvölgyi Állatpark további értékelései

2023.07.28a párjával
Átlagos
Térkővel kirakott sétaút vezet egy elhanyagolt erdős, mezős területen. Néhol egy-egy kifutó, benne bánatos állat. Kicsit a helyek, nem egy mai állatkertnek megfelelő. Van két kicsi akvárium is, pár hallal, és egy kis kiállítás. Csalódás volt, lehetne sokkal szebb, állatbarátabb.
Népszerű szállások a környéken
Lelkesház Szarvas - Napi árak
Napi árak
2024.10.02-ig
Lelkesház Szarvas
18.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
153.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval