Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kis hely

Ebatta Kultúrkocsma Pizzakuckó SzázhalombattaEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta a térképen

2022. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. február 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Rendkívül hangulatos hely Százhalombatta szívében, a Makovecz Imre által tervezett Szent István templom tőszomszédságában. A falon nyolc Magyarország-térkép igényesen berámázva, melyek végigtekintik a több, mint ezer éves Kárpát medencei történelmünket. De része a jól kitalált dekorációnak régi rádió, ötvenes évekbeli lemezjátszó, rokka s a labdarúgással kapcsolatos kép- és sálgyűjtemény is. Nyáron hangulatos, zöld növényekkel gazdagon beültetett kerthelységet működtetnek, az asztalon dús termésű chili paprika.
A konyha fő profilja a pub food, azon belül leginkább a burger és pizza, de kínálnak tatárbiszfteket, pasta-kat, fish and chips-szet, wok-ozott húsokat, rákot, tofut tagliatelle-vel, rizzsel vagy rizstésztával, bundázott csirkecsíkokat, grillezett kacsamellet, apróhúst, óriás sertésszűzet és bélszínt is. Klasszikus magyar ételek is szerepelnek a kínálatban, többek között húsleves gazdagon, csülkös bableves, vaddisznópörkölt, méregerős apróhúsok lepcsánkában, somlói galuska, palacsintát és Ebatta krémes.
Kértünk padlizsánkrémet, s hozzá kenyér helyett pizzacsíkokat. A zöldségekkel gazdagon körített krém házias volt, korrekt, majonézes, nagyjából így szokták Erdélyben készíteni a legtöbb háznál. A pizza csíkok is jól sikerültek. A csirkeszárnyakat lehetett volna gondosabban panírozni, de azért hozta ez is a formáját. Háromféle süteményt csomagoltattunk be, karamellás római álmot, meggyes mákos paleo sütit, és Ebatta krémest, ezeket otthon ettük meg, hozták az étterem tisztes 4 pontos szintjét, sőt, annál kicsivel többet is.
A kiszolgálás pincérfüggő, egyik felszolgáló kedves volt és udvarias, a másik rendre utasító, arrogáns. A sört nem mindig csapolják a jelig.
Tartanak mintegy húsz palackos bort, zömmel a magyar élvonalból, kimérve csak két tétel kapható, melyekről az itallap nem árul el semmit. A sörök nagyipariak, az import tömények kommerszek, de tartanak három főzdétől is kitűnő pálinkákat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (23)
Ebatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - EgyébEbatta Kultúrkocsma Pizzakuckó Százhalombatta - Egyéb

Ebatta Kultúrkocsma Pizzakuckó további értékelései

2022.08.25barátokkal
Kiváló
Környezet egyedi, hangulatos, finom ételekkel, közvetlen, de mégis udvarias személyzettel. Már többször jártunk itt, mindig más ételt próbálunk ki, sosem csalódtunk, nagy adagok, ízletes ételek. Péntek és hétvége esetén, érdemes előre asztalt foglalni.
2018.12.01a párjával
Kiváló
Százhalombattán járva soha nem hagyjuk ki ezt a hangulatos kerthelyiséget. A hely varázsát tetőzi a szépséges pizzák látványa. A pörkölt galuskával is emberes adag. A kiszolgálás gyors és kedves. Az elvitelre kért pizzákat is rekord gyorsasággal, de finoman elkészitve kaptuk meg. Jó...
2017.06.14a párjával
Kiváló
Először jártunk ezen a helyen. Amint beléptünk, máris elénk jött egy pincér. A kerthelyiségben foglaltunk helyet,ami ötletes kialakításával azonnal elnyerte a tetszésünket. Külön piros pont a gyerekeknek kialakított játszósarokért.Az ételek ízletesek voltak, a kiszolgálás gyors és rendkívül...
Népszerű szállások a környéken
Mártoni Csárda Szigetszentmárton - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.23-ig
Mártoni Csárda Szigetszentmárton
34.608 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval