2026. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2026. február 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
Már több éve szerettem volna kipróbálni, így kapóra jött, hogy anyukám ide szeretett volna eljutni, születésnapja kapcsán.
Fél kettő körül léptünk be a szépen berendezett étterembe. Fiatal lány ültetett minket piulthoz közeli asztalhoz.. Egyenlőre, csak én kértem üdítót. (El sem tudom képzelni, hogyan lehez kibitórni folyadék nélkül várakozás, vagy étkezés közben..)
Előre kiválasztotta, hogy szarvast enne knédlivel. Nekem, egy volt kollégám nagyon ajánlotta Kemencés tarját. Igat, töltött húsokat többre becsülöm, de egyszer élümk, legyen!
Meg kell jegyeznem, ez étlapon, csak tálaknál van említve, de iger rugalmasan kezelték.. Ahogy azt iis, hogy utólag rendeltem egy palóc gulyást..
Nagyon leveses vagyok, nagyok elvárásaim.. Egynek elment, ha kicsit másnak is gondoltam..Nos, ez nem volt top 25-ben, bár jó 200 helyen volt alkalmam étkrezni.. Hamar, jó melegen érkezett. Külön kérés nélköl, erős Pista, paprika, és chilli!! társaságában.. Ez utóbbihoz, csak kétszer volt szerencsém, így nagy piros pont!!
Kenyeret külön megkérdeze pincérünk.. Ez, valami csodálatosan finom volt!
Simán top 10!! Ahogy jó pár éve a lepény is, pár száz méterrel arrébbi Lepénytanyában..De nagyon bánom, miért nem kérdeztem meg, honnan szerzik be??
Kemencés tarja és knédli szarvassal is hamar érkezett. Előbbi omlós, jól átsütött volt, korrekt mennyiség, rajta dolgokkal, és krokettel. Utóbbiból ettem jóbbat, de panaszra okom nincs.. Viszont az uborkasaláta óriási tévedés lett.. Az egy dolog, hogy némi paprika, vagy tejfölt nem találtam, de mintha sós lett volna.. Nem tetszett.
Anya adagja meglepően nagy,, igen finom, állítása szerint. 4! szeltet! Egyik kissé kevésbé átsülve Savanytott zöldségek, rukkola külön piros pont volt neki, vadas mártás is.. De a knédli lehetett volna szellősebb, Szárazabb-sűrűbb volt az ízlésének..
Kissé furcsáltam, hogy nem kérdezték meg, ízlett-e az élel?
Pedig két másik vendég maradt velünk, jó harmad házas érkezésünk óta. Amúgy az sem jó, ha gépiesen, többször kérdezik. Magam nem igénylem, de pincérunk igen jól végezte a munkát. Kellő oldalas elhelyezés, nem sürgetés, stb.
Számlánk 17160 lett. 2 zeró kóla - 1180. Burgonyakrokett - 1180, uborkasaláta - 890, Palóc gulyás, nagy adag - 2590, , Kemencés tarja - 3680, szarvas knédlivel , vadas mártással - 6890, Soproni csapolt pohár sür - 750.
Ár érték arány, szerintem rendben van, ha nem is kimagasló.
Ha valaki erre jár, ajánlom a helyet. Engem hívnak, szívesen jövök, bár másik 6 helyre, előbb el kelllene jutnom a megyében!
6.5/10 Véleményem szerint.
Tisztaság:![]()
Gesztenyéskert Vendéglő további értékelései
2024.05.11a párjával
![]()
A gesztenyéstálat kóstoltuk meg, bőséges adag volt, és nagyon finom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.. Az ár is reális volt, a kiszolgálás első osztályú. Máskor is megyünk.
2023.01.15a párjával
![]()
Ez aztán abszolút ittjartam-tipp. Szécsény felé tartva egy késői ebéd reményében parkoltunk le ide, a fél ország zárva van szombaton is, de ez itt nem, ez nyitva volt, bár kívülről úgy nézett ki, hogy ez a hely is zárva. De aztán mégsem. Ezen a weboldalon néztük meg, hogy ez a város legjobb...
2021.05.18barátokkal
![]()
A vírus után most először mentünk étterembe. Ipolytarnócról visszafelé jövet választottam e helyet. Ami ott van az inkább büfé jellegű. Jól döntöttem. Barátainkkal voltunk 5-en és különféle ételeket ettünk. Én májgaluska levest és harcsapaprikást sztrapacskával. Mindekettő nagyon finom volt és...
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő