Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Játszótér és múzeum között a zöldben

Bárka SzegedBárka Szeged a térképen

2021. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. február 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy nagyon klassz hangulatú, egyedi, különleges hely a Bárka, amely egy szabadtéri, de részben mégis fedett/árnyékolt vendéglátó egység közvetlenül a Régi híd lábánál, pontosabban a híd alatt, ez adja a védettségét. Az egyik oldalon játszótér található, a másik oldalon a Móra Ferenc Múzeum szökőkutas parkja.
Mivel a játszótérnek nincs saját WC-je, így ide a Bárka mosdójába lehet bejönni, ha szükséges, az ajtó nyitása zsetonnal lehetséges, amit pénzért is meg lehet váltani, de már érdemesebb volt inkább lefogyasztani. Bár a parkos környezet miatt eleve sok a zöld növény a környéken, de a Bárkában még további dézsás növényeket, pálmákat is elhelyeztek, sőt a madárkalitka alakú fonott lámpaburákat és a tartóoszlopokat is befuttatták borostyánnal és egyéb kúszónövényekkel.
Elég sok és sokféle ülőhelyük van. Egyrészt lehet a bárpultnál is támasztani, vannak külön bárasztalok, normál asztalok, valamint kényelmes, "eldőlős" kanapék, fotelek is. Bár mi csak üdítőt, ásványvizet és jégkrémet vásároltunk (0,5 l-es Szentkirályi víz 420 Ft), de egyszerűbb bisztró ételeket is kínálnak. Haltepertőt, sült kolbászt, csevapot, BBQ oldalast, sajttálat, példaképpen, a teljesség igénye nélkül szemezgetve a kb. tucatnyi fogás közül. (2090-3390 Ft közötti fogások + köretek 6-800 Ft, savanyúság 3-400 Ft).
A házi limonádé 890-990 Ft, többféle ízt kínálnak. Szemre változatos italkínálat.
Laza, fiatalos hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (18)
Bárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - EgyébBárka Szeged - Egyéb

Bárka további értékelései

2022.02.27a párjával
Kiváló
Szombati sétánk alapján kerültünk a Bárka közelébe. Hidegre való tekintettel beültünk. Még nem láttuk ezt a helyet. Az étlapot nézve, gondoltuk kis adagokat kapunk. De amikor kihozták, rögtön láttuk, ebből elcsomagolás lesz. Hangulatos hely, jó étkekkel. Nagy adagok. Reális árak. Érdemes betérni.
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
27.100 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval