Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

After Eight

Cafe Frei - Széchenyi tér SzegedCafe Frei - Széchenyi tér Szeged a térképen

2018. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. február 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeged központi részén, a Széchenyi téren is található egy Café Frei. A beltér itt is tipikus "Frei"-es, szépek a zöld mintás mozaikok, a kávépulton vörösréz üst, elég sok kis asztalka, sűrűn rakva.
A pultnál kell rendelni és fizetni, majd az elkészült sorszám alapján lehet átvenni. Mindig van valamilyen időszakos ajánlat, s mivel számtalan kávécsodát kreálnak, így mindig sok újdonság közül lehet választani. Talán a mentazöld szín vagy a Cosmopolitan koktélos pohár tetszett meg, nem is tudom, de Brian bácsi karácsonyi menta-kávéját választottam (590 Ft), amit voltaképpen Brian Sollitt, az After Eight csokoládé "feltalálója" ihletett. A kávé tetejére félig vastagon szórt kakaópor igaz, jól néz ki, de ha beszippantja az ember torokba, akkor könnyedén fulladás-közeli állapotba lehet kerülni. Ez egy hideg, de nem jeges kávé.
A hátsó asztalok elhelyezése szerencsétlen, mert belelóg a mosdó ajtajába. A mosdó nincs rendesen karbantartva, takarítva, azért a személyzet néha benézhetne ide is. A szemetes tele, folyik ki belőle a papír kéztörlő, már körbe is volt dobálva. A WC papír a női szakaszban elfogyott.
A kávé igazán különleges volt, akinek bejön a mentolos csoki, annak ajánlom kipróbálásra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (17)
Cafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Külső képCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - BelsőCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - BelsőCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - BelsőCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Étlap/itallapCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - BelsőCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Étlap/itallapCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - BelsőCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Étlap/itallapCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Étel/italCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Étlap/itallapCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Étel/italCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - BelsőCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Étlap/itallapCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - EgyébCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - MosdóCafe Frei - Széchenyi tér Szeged - Mosdó
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
27.100 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
97.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval