Cool club Szeged

4,5Ételek / Italok
4,5Hangulat
5Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő
48.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

Cool club Szeged vélemények

Kiváló 2026. április 4.a párjával járt itt
Igazi retro kocsma, nagyon jó hangulattal, igazi jó fej kiszolgálás, bármikor szegeden járok, ide be térünk, nagyon meg fogott a hely. Sőt mindenféle képen vissza térünk hamarosan, igaz hozzunk barátokat is, órási party lesz. Nagyon régen nem voltunk ilyen fain helyen. Gratula és köszönjük, csak így tovább! Pacsi és egészségünkre! !
Cool club Szeged - Belső
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2939 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35509 feltöltött kép
Kiváló 2025. január 14.egyedül járt itt
A Cool pubba vissza fogok járni, ezt elhatároztam mindjárt az első látogatásnál, ami tán decemberben volt. Azóta még kétszer megfordultam itt. A vármegye egyetlen sörcsapoló mestere dolgozik a helyen tulajként. Élmény látni, ahogy dolgozik és magyaráz. Nem mellesleg több jó sört tartanak jó áron, főleg cseheket, csapon inkább az Asahi portfólió cuccait, de például Bakalaruk is van.
Cool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - EgyébCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - Külső képCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - Külső képCool club Szeged - Külső képCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - Külső képCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étlap/itallapCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - BelsőCool club Szeged - Étel/italCool club Szeged - Külső kép
Még több kép (45 db) >>