Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Caiga Pékség, Szent Ferenc u.

Csiga Pékség SzegedCsiga Pékség Szeged a térképen

Szörnyű 2022. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. október 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Üdvözlök mindenkit!
Egy péntek reggel napon tértem be a pékségbe, hogy a fiammal megigyunk egy-egy kv-t, a ha már ott voltunk, kértünk 2 szendvicset is! A pénztáros automatikusan ütötte be a tételeket, Amin előtte voltak, viszont így a rendelésünk 1 tétellel többre sikeredett, nivel az utánunk érkező rendelését is az enyémhez ütötte! Kártyával fizettem, ezután adtam át az előtte lévő árukat, a plusz 1 termékkel! Közöltem vele, ezt én nem kértem, mire a válasz, hogy már kifizettem, szóval vigyem el! Közöltem, hogy nincs rá szükségem és ott hagytam, nivel az utánunk érkező kliensé volt!
Miközben fogyasztottunk a srác mondta, hogy vele is kifizettették a rendelését, vagyis így már duplán lett kifizettettve 1 árucikk! Erre visszamentem, nivel 2x fizettünk egy termékért, adják nekem oda, amit hozzám ütöttek fel! Ekkor jött a meglepetés a kasszás hölgytől, aki egyszerű parasztsággal (nincs rá jobb kifejezés) akarta tudtomra adni, hogy mennek már onnan, s hagyjam békén őket! Én elhiszem, hogy nem könnyű munkaerőt találni, s alacsonynak véli a fizetését is ez az alkalmazott, de nem én tartok pisztoyt a fejéhez, hogy neki igenis mindenáron ott kell dolgoznia! A munkaadók kicsit körültekintőbben is megválaszthatnák az alkalmazott árukat! Így elmondhatom ,hogy életemben először és egyben utoljára jártam azon a helyen!
Szép napot kívánok!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Csiga Pékség további értékelései

2023.07.02a párjával
Gyenge
A kiszolgálás egyáltalán nem kedves. A vendég kellemetlenül érzi magát ettől az unott, flegma, lekezelő stílustól. A mosdó kritikán aluli, nincs WC papír. Amit vásároltunk az finom volt. Összességében nem éreztük jól magunkat.
2019.07.30kollégákkal
Hosszú nyitva tartású, tágas, széles áruválasztékot kínáló pékség a vasútállomás előtt. Ha jól tudom, a péküzem székhelye is Szegeden van, és van egy másik pékségük is a város másik részében. Reggel 5-től este 8-ig tartanak nyitva. Helyben is lehet reggelizni vagy uzsonnázni, rendes asztalok,...
2019.01.07családjával
Kiváló
Az új helyszín a régi mellett friss dizájnnal készült. Rendszeresen állunk meg itt reggelizni. A szendvicsek a frissen sütött pékárukból készülnek, nem sajnálják belőle a hozzávalókat, nagyon finomak. A túrós lepény is kitűnő. Nagyon jó az üzlet nyitva tartása, már reggel 6 előtt is lehet itt...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
27.100 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval