Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Összességében jó élmény

Famous - Steak, Burger & More SzegedFamous - Steak, Burger & More Szeged a térképen

2019. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. június 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Famous vegyes tapasztalat volt, mely egyébként nagyon jónak indult.
Kedves a kiszolgálás, jó a dizájn, kiváló a háttérzene, tartanak remek kézműves söröket a békésszentandrási főzdétől.
Bíztató az étlap is.
Rendeltünk egy csípős burgert (Death Valley menü, írja az étlap is, hogy a világ legerősebb paprikájával készült, Carolina Reaperrel, s csak saját felelősségre fogyassza bárki, adnak mellé fél liter tejet ajándékba, valójában többet is adnak, annyit amennyit meg bírunk inni, ezt mondta a pincér hölgy), sajttal töltött rántott jalapeno-t és csípős csirkeszárnyakat. A szárnyak nem voltak kicsattanóan frissek, nem mondom, hogy bajuk volt, de a határon mozogtak. Én nem adtam volna ki a konyháról. A rántott paprika nem volt rossz, bár ettem meggyőzőbbet is, ugyanez érvényes a burgerre is. A tortilla késztermék volt, a hagymakarika dettó.
Érdekes és tanulságos tapasztalat volt burger csípőssége.
Beleharaptam, nem éreztem, hogy különösebben csípne. Belekotortam a szószba villával, nem csípett igazán továbbra sem. Mondom is a társaimnak, hogy ehhez minek tej? Megkóstolja a fiam, a jóbarátom meg az ő fia, mind a hárman panaszkodnak, hogy ez brutálerős. Mondom: jó, lássuk. Hát bizony elképesztő csípősséget éreztem a következő falatnál.
Akkor értettem meg e furcsa jelenséget, amikor a pincér hölgy jelezte, hogy nem a szószban van a csípősség, hanem a húsban, amit még ráadásképpen megszórnak szárított chilivel. Nos, igen, így már értem. Ezek a brutál erős chilik szárított változatban kegyetlenek tudnak lenni, ezt tapasztaltam már Bogár Sándor csokiba mártott szárított chilijeinek esetében.
Összességében jó élmény volt ez, de jobbnak indult. A magam részéről lehet, hogy még betérek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Famous - Steak, Burger & More Szeged - BelsőFamous - Steak, Burger & More Szeged - Étlap/itallapFamous - Steak, Burger & More Szeged - BelsőFamous - Steak, Burger & More Szeged - Étel/italFamous - Steak, Burger & More Szeged - Étel/italFamous - Steak, Burger & More Szeged - Étel/ital

Famous - Steak, Burger & More további értékelései

2022.06.19barátokkal
Kiváló
65 éves születésnapot ünnepeltünk a Famousban. Nagyon hangulatos hely, Még nem jártunk itt. Rendkívül udvarias kiszolgálás. Kicsit tartózkodva rendeltük meg a Rossini bélszínt, mivel még nem ettünk ilyet. Nagyon ízletes volt, puha mint a vaj. Hozzá ceruza bab, steak burgonya. Szarvasgomba...
2022.04.13családjával
Kiváló
Kellemes hely, igazi amcsi feeling az alföldön. A burger amit kaptam hatalmas volt és a felszolgálás is remek volt. Bármikor visszajönnék ide.
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - 2=3 Akció
2=3 Akció
2024.12.15-ig
Tisza Hotel Szeged
54.200 Ft / 2 fő / 3 éj-től reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval