Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cékla és aszalt szilva

Kapca Kávézó-Bisztró SzegedKapca Kávézó-Bisztró Szeged a térképen

Átlagos 2018. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. február 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ittjartam.hu egyik gasztro-királya javasolta ezt a vendéglátó helyet Szegeden. Mivel útba esett a vasútállomás felé, ezt útba is ejtettük.
Alapvetően fiatalok számára kialakított bisztró, söröző, társasági tér, baráti iszogatásokra, beszélgetésekre. Elég nagy a kerthelyiség, itt éppen csapatos főzés zajlott. A benti részben elég sok vendég volt, de csak annyi időre ültünk le, amíg a megrendelt étel elkészült. Sokféle kézműves sört tartanak, csapoltan is, az aktuális ajánlat a táblán olvasható. Közepes, elfogadható árfekvés, de olcsónak nem mondanám.
Az étlapon a kézműves hamburgerek alkotják a derékhadat, ezen kívül van még pár egyéb étek is: 3 féle leves, krémek-kencék, talán 2 fajta saláta.
A burgereket 2 féle méretben kínálják, nekem a kis méret is meghaladta a befogadó képességemet. A csirkeburgert (M-es) választottam (1990 Ft), elsősorban a céklás-aszaltszilvás szósz miatt, ami nagyon különlegesnek tűnt. Amennyire nem szeretem magában a céklát, annyira kedvelem az asztalt szilvát, nálam ez a kombináció nagyon bejött. A burger buci sokmagos-tökmagos. A tésztája nem volt túl jó. A csirkemell elég íztelen volt, hiányoztak belőle a fűszerek. A burger mellé járt egy nagy adag friss kevertsaláta és steak burgonya. A saláta ízvilágában szerintem egyáltalán nem passzolt a burger szószához. Bár a csomagolásért fizetni kellett 150 Ft-ot, de evőeszközt nem tudtak mellé adni. Ez nyilván a burgernél nem nagy probléma, de az öntetes salátánál már eléggé nehézkes.
Legközelebb majd bedobok a táskámba egy műanyag villát, ha elutazom valahová. Mindenre fel kell készülni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Kapca Kávézó-Bisztró Szeged - Étel/italKapca Kávézó-Bisztró Szeged - Étel/italKapca Kávézó-Bisztró Szeged - EgyébKapca Kávézó-Bisztró Szeged - BelsőKapca Kávézó-Bisztró Szeged - BelsőKapca Kávézó-Bisztró Szeged - BelsőKapca Kávézó-Bisztró Szeged - BelsőKapca Kávézó-Bisztró Szeged - Étlap/itallapKapca Kávézó-Bisztró Szeged - Étlap/itallapKapca Kávézó-Bisztró Szeged - BelsőKapca Kávézó-Bisztró Szeged - BelsőKapca Kávézó-Bisztró Szeged - Egyéb

Kapca Kávézó-Bisztró további értékelései

2018.08.22a párjával
Gyenge
A kiszolgálással nincs probléma. De a kaja az nagyon drága volt és abszolut semmi íze nem volt a hamburgereknek!a választék nagyon gyér volt! Nem ajánlom senkinek!
2016.09.01gyerekekkel
Kiváló
Visszatértünk a helyre, amelyet először nem igazán bírtunk gyomorral (elképesztő adagok), és hát megint az étel győzött. A limonádék jók voltak, de semmi különleges, hamburgerek viszont...elképesztően finomak vootak, a hús, a buci, a szósz, a colesaw mind nagyon rendben voltak. Kértünk egy...
2016.06.03barátokkal
Kiváló
Igazi gasztrohamburger kapható, óriási adag. Nincs szíve az embernek ott hagyni egy falatot se. Érdemes előtte pár héttel helyetfoglalni.
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
24.390 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval