2026. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2026. szeptember 28.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Csalódás! Régen szerettem, sokszor voltam ott, de az biztos,, hogy nem megyek többet!
Nyolcan foglaltunk helyet, időben érkeztünk.
Másfél órát vártunk a kért ételekre!
A haltepertő volt az első csalódás! Maroknyi hal, ízetlen, ötször annyi hagymakarika és egy adag nem igazán jó hagymakekvár, amit lehet nagyon finomras főzni! Na itt nem sikerült! Halászlé! Veszettül csípős, amiről nem szóltak előre ! Nem bírtam megenni, azóta is ég a gyomrom két kanálnyitól,! Miután rzt mrgreklamáltam, az unott és barátságtalan pincérnő közölte, hogy a halászlé alapból csípős. Eddig akárhányszor ettem, itt is, doha nem volt csípős. Külön hoztak hozzá erős paprikát! Minek, ha slapból csípős?
Rántott pont filé, burgonypürével. A burgonyapüré
nagyon kevés volt, ezt ellensúlyozandó kanállal
próbálták szétnyomkodni, olyan vékony rétegre, hogy látszott a tányér alja, valamint sárga volt és rögös.
A hal pánírja édes. A palacsintában a túrótöltelék nem volt jól kidolgozva,tejföl nem volt benne, mint ahogy citrom és mazsola sem A panírral ellentétben nem volt édes. Közel 60000 fotint volt a számlán szereplő összeg, a pincér közölte, hogy ebben nincs benne a borravaló, ami plusz 10%. A borravaló mióta kötelező?
Akkor ad az ember, ha elégedett, mi legkevésbé sem voltunk azok! A foglaláskor csalédunk legkisebb tagjának kértünk etetőszéket, amit persze nem hoztak. Tehát sok pénzért ettünk vacak, ízetlen ételeket, elégedetlenül távoztunk! Szegedi rokonaink, akikhez mentünk, azt mondták, hogy kár, hogy nem tudták, hogy az Öreg Kőrössybe akarunk menni, mert lebeszéltek volna, annyira leromlott a hely! Mi is óva intünk mindenkit, eszébe ne jusson ott enni,; a Tiszát máshonnan is meg lehet nézni!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Öreg Kőrössy Halászcsárda további értékelései
2025.08.31családjával
![]()
Korábban több alkalommal is jártunk már az étteremben, így néhány év (1-2) kihagyása után szívesen tértünk vissza. Szinte teltház fogadott, de relatív kevés várakozási idő után nagyon jó asztalt kaptunk. A pincérnő felvette az italrendelést, amit fejben memorizált. Sajnos sikertelenül, mert az 5...
2025.04.25barátokkal
![]()
A rendelt ételt 65 perc után kaptuk meg. A pincért vadászni kellett! A régi jó hírnevére már nem méltó! Sajnos.
2024.04.20barátokkal
![]()
A vendéglátó hely szép környezetben, hangulatos helyen található de maximum ennyi jóság és pozitivum mondható el a csárdárol. Már érkezésünkkor több elégedetlen, morgolódó vendéget hallottunk... Az éltap kihozása is 20 percbe telt, ez idő alatt nem unatkoztunk mivel moziztuk a pincérek és a...
30.500 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom