Szörnyű 2024. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. április 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér: igen ez a tegnapi.mi van!?!??Persze a pesti bunkó okoskodik.a pincér mindenkivel normálisan beszélt velünk lekezelően!48 ezerért amit ott hagytunk elvártam volna egy kis kedvességet!De nem baj majd itthon elmegyek a budai egységbe és előveszem az igazi állat vendéglátós oldalam!!!!!
A Sótartóba vagy másfél évtized után beültünk ismét. Ezúttal a pincében, a Dankó teremben kaptunk helyett. Ettünk halászlét, ami élvezhető volt, de ettünk jobbat is, a hal kissé túlfőtt, a harcsapaprikás fád, a csusza túlfőtt, a hal sótlan, a haltepertő jó lett volna, ha nem pihen, hanem rögtön a...
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
Túristák vagyunk, és vacsorázni szerettünk volna. Ki is néztünk több éttermet az ajánlások alapján, ezt egyre hátrább soroltuk az ára miatt. Végülis a csoport ebbe az étterembe ment be jókedvűen. Már a rendelésnél lefagyott a mosoly az arcokon, de senki nem mert elmenni. Egy fél adag halászlé és...