Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes szállás Szeged belvárosában

Hotel Toscana SzegedHotel Toscana Szeged a térképen

2013. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. március 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családi hétvégére látogattunk Szegedre. A szállás kiválasztásánál szempont volt a központi, belvárosi elhelyezkedés és a megfelelő szobaméret.
A szálló részben pizzériaként is működik, a szobák 2 emeleten vannak, elég meredek a lépcső és nincs lift. A szobánk valójában egy óriási lakosztály volt, egy nagy nappali TV-vel, franciaággyal, ülőgarnitúrával; a másik kisebb szoba franciaággyal, ugyancsak TV-vel, 2 külön fürdőszoba, mindkettő zuhanykabinos, nagy előszoba és egy nagy konyha teljes berendezéssel, hűtővel, mikróval és 6 személyes étkezőasztallal. A szálloda a Fürdőtől pár percre egy csendes mellékutcában található, a Víztorony tértől néhány lépése.
A fő problémánk volt, hogy nincs saját parkoló, így autóval megállni csak az utcán lehet (hétköznap fizetős és helyi tárcsás megoldás van, amit csak kijelölt kioszkokban lehet váltani, több zóna van, stb. elég bonyolult a rendszer. És mindezt magunknak kellett kitalálni és felfedezni). A szálloda egy néhány száz méterre lévő parkolóudvarban is tud parkolóhelyet biztosítani - elég drágán -, de ez egy kicsit messze van a szállodától. Aki nem kisgyerekekkel és sok cuccal van, annak praktikus lehet ez a megoldás is. Hétvégén nem érdemes, mert az utcán bőven volt hely.
A szállodában reggelit és vacsorát kaptunk. A reggeli a szokásos szállodai koszt volt, semmi extrával, de friss és jóízű volt minden, a vacsora pedig menüválasztásos. Ízletes, de nem túl változatos. (A gyerekeknek ízlett, végül is ez volt a fontos számunkra). A tiramisu nagyon finom volt!
A közelben van a villamos megállója és egy kis Tesco.
Összességében pozitív, de gyerekekkel fárasztó túra volt.
A helyet családi vállalkozásban édesanya és fia üzemelteti, szerintem a kezdeti indulási nehézségek után egy jó kis szálloda lehet, emberközeli, udvariasak, kedvesek voltak velünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (12)
Hotel Toscana Szeged - SzobákHotel Toscana Szeged - VendéglátásHotel Toscana Szeged - SzobákHotel Toscana Szeged - Külső képHotel Toscana Szeged - SzobákHotel Toscana Szeged - BelsőHotel Toscana Szeged - Külső képHotel Toscana Szeged - Külső képHotel Toscana Szeged - VendéglátásHotel Toscana Szeged - VendéglátásHotel Toscana Szeged - VendéglátásHotel Toscana Szeged - Belső
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
27.100 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval