Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Finomságok bűnbeesőknek

Belvárosi Krém Cukrászda SzékesfehérvárBelvárosi Krém Cukrászda Székesfehérvár a térképen

Kiváló 2022. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. július 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A városszerte népszerű Krém cukrászda immár egy 2., kisebb egységet is megnyitott a belvárosi sétáló utcán, a színházzal és a Magyar Király Szállodával szemben. Sütemények, torták, pohárkrémek, fagylalt, igazán széles a kínálat. Ezek mellé természetesen kávét, teát, forró csokit, limonádét, üdítőket is lehet választani. A modern beltérben néhány asztal található, de van egy tágas teraszuk a sétáló utcán. A fagylaltot közvetlenül a kinti pultban is meg lehet vásárolni.
A pohárkrémek nagyon finomak, és ilyenkor a nyári hőségben jobban is esnek ezek a könnyed édességek, málnás, epres, csokis, mangós ízben is van (740-770 Ft). A macaronok közül fekete ribizliset és pisztáciásat kóstoltam (360 Ft/db), a ribizlisből sajnos egy töröttet kaptam. Az ország torták közül itt is kapható az Őrség zöld aranya (2106. év ország tortája), 920 Ft-ért. Többféle cukormentes és paleo süteményt is kínálnak (770 Ft) - fahéjas-diós, mangós-kókuszos, fehércsokis-áfonyás, csokis-málnás. Az újhullámos sütemények mellett megjelennek a hagyományos fajták is, például a klasszikus kókuszgolyó vagy a puncs szelet.
A fagylaltok közül a fekete ribizliset választottam, ami nemcsak a színével varázsolt el (mélylila-burgundi), de az íze is nagyon gyümölcsös, egy kicsit fanyar volt. A fagylaltok között is van cukormentes, ezúttal banános-epres.
Somlói galuskát elviteles dobozban is kérhetünk.
Itt azt hiszem, a teljes repertoárt végig bírnám enni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Belvárosi Krém Cukrászda Székesfehérvár - EgyébBelvárosi Krém Cukrászda Székesfehérvár - EgyébBelvárosi Krém Cukrászda Székesfehérvár - EgyébBelvárosi Krém Cukrászda Székesfehérvár - EgyébBelvárosi Krém Cukrászda Székesfehérvár - EgyébBelvárosi Krém Cukrászda Székesfehérvár - EgyébBelvárosi Krém Cukrászda Székesfehérvár - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval