Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagymami kávézója

Café Antico SzékesfehérvárCafé Antico Székesfehérvár a térképen

2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Café Antico Fehérvár belvárosában található, nagyon közel a 67 Étteremhez. Az épület nagyon tetszetős kívülről, rusztikus, a kávézó belülről nagymama szalonja hangulatú, hófehér csipkés asztalterítővel, virágmintás festett porcelánokkal. A dekorációban azért akadt néhány elem, ami már a giccs határát súrolta szerintem.
Az itallapon egy oldalnyi kávéféleség, Lavazza olasz pörkölésű kávét főznek, a Latte 520 Ft-ba, a cappuccino 430 Ft-ba kerül. A forró csoki - vannak ízesítettek is - 600 Ft, a tea 550 Ft. A kávé mellé csomagolt keksz is jár. Koffein- és laktózmentes verzióban, mandulatejjel is kérhető a kávé.
A sütemények jól néznek ki a pultban, elég sokféle van, elhelyezésük zsúfolt. Ízben, adagra, ár-érték arányban is korrekt, de nem kiemelkedő. Nekem a pohárkrémek tetszettek legjobban (590 Ft), valamint a szintén pohárban tálalt "átiratok": gesztenyepüré, mákos guba vaníliaöntettel, és a madártej eredeti habgaluskával. A kelleténél édesebbre készítik szerintem a desszerteket. A Rákóczi túrós kifejezetten drága 590 Ft-ért, de nem átlagos, hanem kerek házi torta formájú. A sütik között is találunk laktóz- és gluténmentes fajtákat, és állításuk szerint minden édesség adalékmentes, bármit is jelentsen ez.
A kiszolgálás elég amatőr, a fiatal pincér nagyon bizonytalan volt, a süteményekről nem tudott semmit.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Café Antico Székesfehérvár - Étel/italCafé Antico Székesfehérvár - Külső képCafé Antico Székesfehérvár - Étel/italCafé Antico Székesfehérvár - Étel/italCafé Antico Székesfehérvár - Étel/italCafé Antico Székesfehérvár - BelsőCafé Antico Székesfehérvár - Külső képCafé Antico Székesfehérvár - BelsőCafé Antico Székesfehérvár - Étlap/itallapCafé Antico Székesfehérvár - BelsőCafé Antico Székesfehérvár - Étlap/itallapCafé Antico Székesfehérvár - Étlap/itallapCafé Antico Székesfehérvár - Étlap/itallapCafé Antico Székesfehérvár - Étel/italCafé Antico Székesfehérvár - BelsőCafé Antico Székesfehérvár - Mosdó
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Napi árak
Napi árak
2024.12.23-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
30.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval