Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebéd őszi napfényben - sajnos bent

Grafit Bistro & Restaurant SzékesfehérvárGrafit Bistro & Restaurant Székesfehérvár a térképen

2016. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyszerű helyen fekszik a szálloda, egy tó partján, de a szemközti szocreál lépcsőzetes kialakítású épület ront az összképen. Sajnálatos módon a kiváló idő ellenére a teraszra nem voltak kipakolva az asztalok és a székek, ennek okát nem tudom. Így csak benn tudtuk ebédünket elfogyasztani. Odabent számomra túl modern, ámde legalább emberi tartózkodás céljára megfelelő székek voltak elhelyezve. Mivel nem szoktam képet készíteni/feltölteni így próbálom leírni. Fémvázas szék, habosított műanyag ülőkével, melyek steppelt rombusz formára voltak megalkotva.
Csupa fiatalból állt a személyzet, ránézésre egyik sem volt több 25-nél. 3-4 dekoratív lány és egy jóképű fiú. Igyekezetükkel és udvariasságukkal próbálták dicséretes módon tapasztalathiányukat pótolni. A fiú még a hölgyvendégek alá a széket is betolta! De jó volt látni! Pillanatok alatt hozták a menüt, itt követték el az egyik hibát. Esélyt sem adtak az A la Carteról választani. Finoman ízesített, kevéssé tartalmas húsleves után valami lazaccal töltött krumpli volt hússal. Sajnos nem jegyeztem meg egyik fantázianevét sem. Ez utóbbi fogás a különlegessége fogott meg igazán.
Az asztalokon keresztben futó, ízléses szalvéta. Jó minőségi evőeszközök voltak. Tisztaság mindenhol a közepesen telített étteremben. A férfi mellékhelyiségben érdekesség. Gondolom valami víz- vagy csatornavezeték probléma miatt az egyik oldalon lévő két piszoárt nem lehetett használni. Ezt meg lehet érteni. De a lezárás módja igazán magyaros. Ugye a magyar szigszalaggal mindent megold. Itt a szigetelőszalagot a festők maszkoló ragasztója helyettesítette, azaz két, egymást metsző csíkkal, illetve az infra érzékelő hasomló módú leragasztása jelezte a vendég részére a mozgásának korlátozását. First Class, ugye? Remélem egyszer alkalmam nyílik a kinti fogyasztás is!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Napi árak
Napi árak
2024.12.23-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
30.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval