Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Öt év után is

Central Coffee SzékesfehérvárCentral Coffee Székesfehérvár a térképen

Kiváló 2022. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. november 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Véleményem szerint az egyik leghangulatosabb kávézó a város szívében, a központi tér egyik sarkában, ahol az Országalma is található, valamint a tér másik vége a Romkertre húzódik rá. Egy csodálatos kétszintes barokk épület földszintje rejti ezt a hangulatos kávézót, ami azért a valóságban nem is rejtett, hiszen a terasza az épület elé kitelepült. Már 5 évvel ezelőtt is jártam itt, de akkor valami miatt elmaradt az értékelés. De nem bántam, hogy most újra eljöttem, nem kényszerből tettem.

Az épület egy részében, az Oskola utca felőli szárnyban Tourinform iroda, Játékmúzeum és rendezvényközpont is található a valóban pazar épületben, sőt esküvői helyszínként is népszerű.

A kiszolgálás egy kicsit lassú, vontatott volt, de lehet, hogy csak én voltam türelmetlen, mert már késésben voltam. A hidegebb idő beálltával puncsot és forró csokit is lehet náluk inni, egyébként a kávé a legnépszerűbb ital. Kétféle Arabica kávé van a pörkölőben, én a sötétebbiket választottam (India Monsoon Malabar, Dominica Honey), a világos Tanzániából származik, de egyébiránt változó, hogy éppen mi van az őrlőben.
Ételek terén gofri, pizza, tojásételek szerepelnek a rövid, bisztrós-brunchos étlapon, régebben hamburgereket, melegszendvicset, salátákat is kínáltak. Staropramen sört csapolnak, kézműveseket nem láttam.

Az épület szépsége, hangulata miatt ajánlom a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Central Coffee Székesfehérvár - Külső képCentral Coffee Székesfehérvár - Külső képCentral Coffee Székesfehérvár - EgyébCentral Coffee Székesfehérvár - Külső képCentral Coffee Székesfehérvár - Külső képCentral Coffee Székesfehérvár - Külső képCentral Coffee Székesfehérvár - Külső képCentral Coffee Székesfehérvár - Külső képCentral Coffee Székesfehérvár - BelsőCentral Coffee Székesfehérvár - Étlap/itallapCentral Coffee Székesfehérvár - Étlap/itallapCentral Coffee Székesfehérvár - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval