Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyik legjobb kiszolgálás a McDonald's-ok között

McDonald's - Piac tér SzékesfehérvárMcDonald's - Piac tér Székesfehérvár a térképen

2018. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. március 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Székesfehérvár belvárosában, forgalmas helyen, az Alba Plázával és a buszpályaudvarral szemben lévő McDonalds egység, ahogy vissza tudok emlékezni, már jó pár éve itt vannak. A gyalogos hídon mentem át a Pláza felől.
Egyik oldalon sok paddal nyitott kiülős teraszuk van, napernyőkkel. A belső tér tágas, elég sok asztal van, de nem zsúfolt. Szombaton délelőtt még elég kihalt volt, bár nem tudom, itt mikor szokott lenni a csúcsidőszak. Talán 2 asztalnál ültek, illetve 3-an várakoztak a pultnál.
A szokásos dolgokat kértem most is, sajtburger menü (igaz, 2 db sajtburger), eperfagyi, Zero Cola. Eleve akciós volt a menü, így a McDonalds app-ot, illetve a kuponokat ezúttal nem használtam.
A kiszolgálás gyors és barátságos volt. Az egész személyzet fiatal, mintha mindenki nyári diákmunkás lett volna. De elég lelkesnek tűnt a csapat, a pestiekkel ellentétben.
Sajnos a játékokból itt sem voltak azok a fajták, amiket a gyerekek szerettek volna. (a játékokat nemcsak a Happy Meal menüvel együtt adják, hanem külön is meg lehet vásárolni, talán 400 Ft-ért?).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
McDonald's - Piac tér Székesfehérvár - Étel/italMcDonald's - Piac tér Székesfehérvár - Külső képMcDonald's - Piac tér Székesfehérvár - Külső képMcDonald's - Piac tér Székesfehérvár - Külső képMcDonald's - Piac tér Székesfehérvár - BelsőMcDonald's - Piac tér Székesfehérvár - BelsőMcDonald's - Piac tér Székesfehérvár - Belső

McDonald's - Piac tér további értékelései

2024.04.13barátokkal
Szörnyű
Ma kértünk a Drive részén 10 db sajtburgert,amelyből 10 db felszámolásra is került,viszont csak 8 db-ot kaptunk. Mivel csak átutazóban jártunk arra és siettünk(Ezért is választottuk a Drive-ot), így nem mentünk vissza. Több városban is betértünk már az éttermükben de ilyet még sosem...
2023.06.12gyerekekkel
Gyenge
Többször kaptuk hidegen az ételt ,illetve lefelejtve összecserélve. De a legroszabb élmény, hogy a gyerekeknek kialakított jatszóházban pedig állásinterjú zajlik többször is...ezért nem mehettünk be ezt egy kisgyereknek elég nehéz elmagyarázni. Remélem ez változik egyszer.
2021.10.18egyedül
Általában nem ér meglepetés, ha bemész az üzletlánc valamelyik boltjába. Gyorsan lehet olyan gyorsételhez jutni, amit választasz. A hely népszerű, rendszerint hosszú sorok vannak, de nem kell sokáig éhezni. A kiszolgálás gyors. Az étel olyan, amire számítasz. Nem jobb és nem rosszabb. Az üzlet...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval