Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lakodalom tartására nem ajánlom.

Mol Étterem SzékesfehérvárMol Étterem Székesfehérvár a térképen

Szörnyű 2018. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A hely tisztaságáról annyit, hogy az esküvő előtt pár órával a vőlegény söpört össze a teremben, mert hiába kértük, hogy mossanak fel. Azt mondták erre nincs emberük. A kiszolgálás kritikán aluli volt, pedig egy hónappal a rendezvény előtt egyeztettük a menetrendet, sőt írásban odaadtuk, hogy hány órakor mit szeretnénk. Azt mondták azért maradt el a pezsgős fogadtatás, mert korábban érkeztünk (10 perc). Ekkor sem siettek, fél óra telt el, mire elökrültek, hogy akkor mi legyen a pezsgővel. Mivel kértük, hogy akkor vigyék ki az asztalokhoz, újabb fél órába telt, mire elkezdték kivinni.
A vacsorával is meg voltak csúszva, az még nem lett volna baj, ha a kifejezett kérésünk ellenére nem hajszálvékonyak lettek volna a rántott húsok stb. A pörkölt pl. olyan kevés volt, hogy ha mindenki evett volna, nem is jutott volna, mert volt elég sok pici gyerek, aki nem evett. A étel minősége olyan átlagos menzai jellegű volt, egyáltalán nem éttermi színvonal, és főleg nem éttermi adag, pedig így utólag látjuk, hogy egyáltalán nem volt olcsó. Az ételen kívül mást nem adtak. Az összes italt, kávét, süteményt mi vittük. A termet mi díszítettük. Amikor pedig valamit kértünk, hogy vigyenek az asztalokhoz, a tulajdonosnő úgy elkezdett csapkodni, és bosszúból kinyitogatott egy csomó italt (amit, boríthattunk ki), pedig csak az előre megbeszélt kiszolgálást kértük.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű

Mol Étterem további értékelései

2020.08.21csoporttal
Kiváló
Remek, segítőkész, kedves, rugalmas személyzet. Étel nagyon finom és nagy adag. Csak ajánlani tudom bárkinek. Nagyobb rendezvények megtartására is van lehetőség. Tágas belső tér, nagy hűtési kapacitással. Óriási parkolási lehetőség közvetlen az étterem elött.
2019.08.16csoporttal
Gyenge
Csoportos rendezvényen voltam itt. Hetekkel előbb egyeztetve lett, hogy ki mit rendel. A kihozott étel kritikán aluli volt. A hús rágós, íztelen, a rizs sótlan, száraz, a savanyúság rossz. Hihetetlen, hogyan lehet így elrontani ételeket ennyi gyakorlattal. Az ételhez csak palackos vizet, üdítőt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Napi árak
Napi árak
2024.12.23-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
30.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval