Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Feltörekvő street food bisztró

NemSzemét Street Bistro SzékesfehérvárNemSzemét Street Bistro Székesfehérvár a térképen

2022. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. július 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Berényi út és a Széna tér nagy lámpás kereszteződésben volt már többféle étterem, kifőzde itt, most aktuálisan egy leginkább fiatalokat megcélzó, kiszállításra fókuszáló, street food-ot kínáló vendéglő. A névválasztás egy kicsit idétlen szerintem, maradjunk abban, hogy nekem nem tetszik. Az étlap rövid, két A4-es lapon elfér, ennek ellenére ezek közül többféle étel nem volt elérhető. Az azonban csak a rendelés leadásakor derült ki, az étlapon nem volt jelezve. Kézműves burgerek és a vadas marha sem volt elérhető, mivel a marhahúsból teljesen kifogytak. Alternatív megoldásokra nem volt a szakács nyitott (pl. vadas mártás másfajta hússal, pl. csirkével, mert számomra pont a mártás lett volna a lényeg, nem a hús-állat fajta).
Libacomb sem volt, de helyette kiegyeztünk kacsacombban. Ezt párolt káposztával, hagymás burgonyával érkezett (3190 Ft), a másik főételünk rabló nyárs (sertés tarja, szalonna, kolbász, hagyma), lecsós krumplival. A húsok egy kissé szárazak voltak, a kacsa bőre nem volt ropogós. Mindazonáltal az ételek fűszerezése jól eltalált. A köretek pluszban fizetendőek (+890 Ft). A vendéglő beltere a pincében található, de azt inkább raktárként, pakoló térként használják, a vendégek, így mi is, az utcaszinten lévő fedett teraszon foglaltuk helyet. Mangós limonádét és Soproni IPA sört ittunk, valamint egy Panyolai barack pálinkát (850 / 890 Ft / 1200 Ft),
A WC koedukált volt, 1 db a pinceszinten lent.
Összességében két főételért és az italokért jatt nélkül is majdnem 11ezer Ft lett a végösszeg, ami azért nem kevés. Nem volt rossz hely, a pincérlány kedves volt, de nem kiemelkedő.
Volt egy negatív momentum, az étterem konténere, ami az út mellé volt kihelyezve a tűző napra, az nagyon rossz szagot árasztott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
NemSzemét Street Bistro Székesfehérvár - EgyébNemSzemét Street Bistro Székesfehérvár - EgyébNemSzemét Street Bistro Székesfehérvár - EgyébNemSzemét Street Bistro Székesfehérvár - EgyébNemSzemét Street Bistro Székesfehérvár - EgyébNemSzemét Street Bistro Székesfehérvár - EgyébNemSzemét Street Bistro Székesfehérvár - EgyébNemSzemét Street Bistro Székesfehérvár - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Napi árak
Napi árak
2024.12.23-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
30.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval