Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Épphogy eléri a közepes minőséget, aránytalan árakon.

Salvator Étterem SzékesfehérvárSalvator Étterem Székesfehérvár a térképen

Átlagos 2018. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sok pozitív véleményt olvastam az étteremről korábban. Hazafelé útba esett Székesfehérvár, ezért gondoltuk kipróbáljuk kirándulás után, névnapot ünnepelve. Az étterembe lépve még lelkesek voltunk, hangulatosan van berendezve, a pincérek illedelmesek. Az árak erős közepesek. Kíváncsian, hosszú időn keresztül vártuk a vacsorát, ami végül sajnos nagy csalódás volt, a desszert pedig "hab a tortán". 4 különböző főételt rendeltünk, de egyikőnk sem volt elégedett vele, pedig nem vagyunk válogatósak. A tálalás szép, az adag nagy. Ezzel nincs is gond, de az ízvilág.. Őszintén szólva ízvilágban nem éreztem különlegesebbnek, mint bárhol egy átlagos déli menüt. Pedig ezért az árért már elvárna az ember egy ízletes, jóleső vacsorát. Az én tócsniba rejtett csirkemellem iszonyatosan olajos is volt. Rengeteg lisztből készült, kevés hússal. Egyikőnk libás ételében nagyítóval lehetett keresni a húst, a köret viszont hatalmas mennyiség volt (krumpli tejszínben úszva), de hús nélkül élvezhetetlen. Inkább lenne fele ekkora az adag, a hús arányos a körettel és igényesebb kivitelben.
A somlói szép nagy adag szintén, de ízvilága sajnos köszönő viszonyban sincs a valódi somlóival. Az ünnepelt nagy kedvence, soha sehol egy falatot nem hagyott még meg belőle, de itt annyira nem ízlett neki, hogy "fájó szívvel" de a felét otthagyta. Csalódottan távoztunk. Nem állítom, hogy rosszabb helyen még sosem jártam, de ár-érték arányban egész biztosan nem találom megfelelőnek. A "látszat" rendben, de az ízvilág és aminőség nem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Salvator Étterem további értékelései

2023.10.14a párjával
Kiváló
Tiszta-csendes környezet, könnyű megközelíthetőség, udvariss-vidám kiszolgálás, friss ételek. Ajánlom a jó ízek kedvelőinek.
2023.04.25kollégákkal
Kiváló
Parkolás, kevés belső hely, utcán, szerencsés esetben sima ügy. Fogadtatás jó, asztalfoglalást jól kezelték. Külföldi vendégnek van angol étlap. Kiszolgálás gördülékeny, ajánlanak ételt is italt is. Gyorsan jön is. Leves 10/10 főétel 10/10. Hely hangulatos, különleges, nem szokásos unlamas...
2022.09.18barátokkal
Kiváló
Nagyon igényes minőségi ételek, bivaly adagokkal, isteni kézműves sörökkel, finom borokkal. Gyors, udvarias, kedves kiszolgálás. Ízek félelmetesen jók, semmibe nem tudok belekötnikicsi az étterem, pörög ezerrel. Nem volt foglalásunk, mégis fogadtak, bár szabad asztal alig volt. Az étlap...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval