Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Furcsa egy ilyen színvonalú hely a belvárosban

Szinház Sörpatika SzékesfehérvárSzinház Sörpatika Székesfehérvár a térképen

Átlagos 2022. októberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2022. november 6.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Székesfehérvár belvárosában, a sétálóutca mögötti kis utcában a Várfal mentén, a Vörösmarty Színház szomszédságában található kocsma. Kommersz, olcsó italkínálat retrós, nem éppen tiszta környezetben.
A fiatal pultos lány két rendelésfelvétel között a bejárat elé futott ki dohányozni, hosszú a műszak és nincs helyettesítője, pénteken este egyedül kellett tartania a frontot.
A főleg helyi fiatalokból álló vendégkört ismerősként üdvözölte.
Ételt nem láttam a kínálatban.
A hosszú, nagy alapterületű, de alacsony belmagasságú beltérben üvöltve nyomja a kereskedelmi rádió zenei műsorát a hangfal az éterbe, bár szerintem senki sem kíváncsi rá, viszont cserébe csak kiabálva lehetett beszélni még az asztaltásaságunknál ülőkkel is.
A hát söre a Soproni, ezt kínálják csapolva is, a másik "szponzor" a Zwack Unicum, aki többek között az asztalokat borító papírterítőket is szolgáltatta. A rövidek terén Fütyülős pálinka, Kalumba nem éppen a minőség fokmérői.
Ahogy az előttem értékelők is szóvá tették, a mosdó igénytelen, lepusztult, rossz szagú és hideg. Felejtős élmény. Egy kis üveges Pepsi Max és egy Jéger 1160 Ft-ba került.
Kártyás fizetés nem támogatott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (11)
Szinház Sörpatika Székesfehérvár - Külső képSzinház Sörpatika Székesfehérvár - Étel/italSzinház Sörpatika Székesfehérvár - BelsőSzinház Sörpatika Székesfehérvár - BelsőSzinház Sörpatika Székesfehérvár - MosdóSzinház Sörpatika Székesfehérvár - BelsőSzinház Sörpatika Székesfehérvár - BelsőSzinház Sörpatika Székesfehérvár - Külső képSzinház Sörpatika Székesfehérvár - Külső képSzinház Sörpatika Székesfehérvár - Étlap/itallapSzinház Sörpatika Székesfehérvár - Külső kép

Szinház Sörpatika további értékelései

2019.08.25kollégákkal
Gyenge
A színház mellett, egy nagyon "szerény kinézetű" épületben működik. A belső tér hangulata már valamivel jobb. A falon régi térkép, festmények, kacatok, miegymás vegyesen. Télen nagyon hideg az egész hely, nem jó a fűtés. Kiszolgálás csak a pultnál. Italválasztéka jó, de hiányzik mellé valami...
2019.08.16barátokkal
Átlagos
Kis utcában, a Fő utcához közel levő kocsma, ennek ellenére nincsenek elszállva az árak. Az italválaszték sokszínű, hiányzik azonban az ételféleség, mondjuk szendvics, bisztróételek. A kerthelyiség nyáron kicsit meleg, egyébként kellemes. A WC néha nem elég tiszta, gyakran érezni a szagát. Maga a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval