Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A várkapitány előttünk áll

Varkocs Old Pub SzékesfehérvárVarkocs Old Pub Székesfehérvár a térképen

2022. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Elsősorban a helyi fiatalok körében közkedvelt olcsó söröző az egykori Várkapunál és Varkocs várkapitány szobránál, melynek belső tere a kis tér alatti pincerendszerben található, míg egy tágas nagy teraszt alakítottak ki a szobor talapzata mögött. Az italkínálat kommersz sörökből, borokból, koktélokból és rövidekből áll, itt ahogy észrevettük, inkább a mennyiségi és kedvező ár-értékarány szempontok alapján dönt a törzsvendég közönség. Nyári turista szezonban a városban járók is szívesen kiülnek ide a teraszra. A rendelés leadása és a fizetés lent a pultnál történik, az italokat is önkiszolgáló rendszerben a vendégek viszik ki az asztalhoz, azaz nincs asztalszervíz. Ahogy fültanúi voltunk lent a pultnál, itt is létszámhiánytól szenvednek, ami némi feszültséget okozott a több napja túlórázó személyzet körében. Fütyülős pálinkákat kínálnak (természetesen ezekkel nem éltünk), kötelező szervizdíj nincs. Egy jeges kávéért, egy korsó csapolt sörért (Dreher IPA) és egy whisky-ért összesen mindössze 2000 Ft-ot fizettünk. A csapon a 3 féle Dreher mellett meggyes sör és HB búza volt még, de valamelyik ki volt fogyva ottjártunkkor.
A pincerész erőteljesen retró, régi, avítt bútorok, dohos pinceszag fogadja a vendégeket, bár van, aki szereti ezt is. Elég zegzugos, nagy alapterületű, kis beugrókkal, féregjáratokkal.
Nem egy nagy színvonal, de nekünk tetszett, jól éreztük itt magunkat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Varkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - EgyébVarkocs Old Pub Székesfehérvár - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Napi árak
Napi árak
2024.12.23-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
30.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval