Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ha kisebb, akkor az olcsóbb

Zrínyi Cukrászat SzékesfehérvárZrínyi Cukrászat Székesfehérvár a térképen

2022. októberben járt ittÉrtékelt: 2022. november 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A város külsőbb, kertvárosias részén - kb. félúton a vasútállomás és a kórház között - egy másik cukrászdához indultam, melyet meg is találtam sikeresen, majd kifelé jövet vettem észre, hogy érdekes módon vele szinte szemben található egy másik cukrászda is. Nagyon egyszerű kis hely az egész, egy kis kioszk, retró hatású minden elemében. Előtte ingyenes parkolási lehetőség, nemcsak személyautóval, hanem furgonnal, szállító autóval is.

Bent két kedves hölgy fogadott, egy idősebb és egy fiatalabb. A cukrászati termékek itt készülnek helyben a hátsó cukrászüzemben, ahogy megtudtam, főleg megrendelésre dolgoznak.
Fő profiljuk esküvőkre (emeletes) tortakészítés, aprósüteményekkel, illetve rendezvényekre édes és sós sütemények készítése, kiszállítással együtt.

Helyben is lehetett kapni szelet süteményeket, melyek igen barátságos árfekvést mutattak, 400 Ft környéki szeletárakkal. Fősodratú torták, pl. csokitorta, krémes, mézes lapos, zserbó, citromtorta. Halloween kapcsán többféle témába vágó sütivel készültek, volt tökös, szellemes, kísértet házikós is. Ezek azonban inkább kívülről mutatósak, mert belsejük kb. hasonló, a kókuszgolyóéval vagy a keksztekercsével megegyező. Vettem elvitelre egy puncsszeletet, ami a retró sütik közül talán a kedvencem. A kiírás szerint 420 Ft a szeletára, azonban csak 385 Ft-ot fizettem. A pultos hölgy elmondta, hogy ha a szeletelés kisebbre sikerül, mint esetünkben is, akkor adnak kedvezményt, ez történt jelen esetben is. Ezt nagyon korrekt eljárásnak éreztem.
Közben jött egy idősebb úr, törzsvendég kávézni, majd egy hölgy is érkezett a tortarendelés átvételére.
Korrekt kis hely, ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (4)
Zrínyi Cukrászat Székesfehérvár - EgyébZrínyi Cukrászat Székesfehérvár - EgyébZrínyi Cukrászat Székesfehérvár - EgyébZrínyi Cukrászat Székesfehérvár - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Platán Székesfehérvár - Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
Pihentető napok Székesfehérváron fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Platán Székesfehérvár
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval