Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ahol megáll az idő

Szárcsa Hotel SzékesfehérvárSzárcsa Hotel Székesfehérvár a térképen

Kiváló 2016. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Délelőtt 10 óra, kijelentkezés után, álldogálunk a velencei hotel előtt. Egymásra nézünk: mi tévők legyünk, túl korán van még a hazainduláshoz. Menjünk Székesfehérvárra! Jól sikerült városnézés után megéhezünk. Ebédidő. De hol van ebben a városban jó étterem? Kérdezzük meg! – mondom én, szőkén. A lányaim és a férjem már az okos telefont bűvölik. Ez az! – kiáltja a párom. Ránézek a képre, és sóhajtok: - Mindig nádfedeles helyre kell mennünk. Ahogy tovább böngészem, látom, hogy kint van a belvárosból, és ramatynak tűnik a külseje. De nem ellenkezem, félve, hogy én sem találnék jobbat. Próbáljuk meg!
Így kezdődött, egy spontán ebéddel, családunk szerelmetes kapcsolata a Szárcsa Hotellel 2015 őszén. S folytatódott 2 éjszakai szállással ez év tavaszán, és visszakívánkozunk, megyünk nyáron is.
Mert igaz, nem a belvárosban van, de csak 5 perc kocsival és 10 perc biciklivel, amit ingyenesen használhatsz, ha a hotelben szállsz meg. Ahogy megérkezel, a parkoló felől, egy takaros épületbe lépsz be, ami mindig meglepetést tartogat az érkezőnek: hol ijesztő halloween figurák, hol reformkori békés enteriőr, hol pedig húsvéti tojások köszöntenek, illeszkedve az aktuális évszakhoz, ünnephez. Természetesen kedvesen üdvözöl a recepciós, a pincér, a szobalány, és a tulaj is.
Ottléted alatt úgy érzed magad, mintha a Szárcsa régi jó ismerőse lennél. S az egész hotelre, a vendégekre átragad ez a hangulat. A gyerekek a játszósarokban csocsóznak, babáznak, Te pedig belefeledkezel a könyvespolcról leemelt könyvbe és hopp, azt veszed észre, hogy csemetéd már szomszédol. Jó ürügy ez neked is arra, hogy megnézd, milyen szobában lakik a gyermek új barátja és Te is ismerkedhetsz. A második napon már legalább 5 szobában jársz, mert egyre több a kisbarát, és ámulsz, hogy mindegyik szoba más stílusú, egyedi, jegyzitek, hogy legközelebb melyiket kérjétek.
Tobzódhattok a társas-, kártya- és Xbox játékokban, s a mozgásos lehetőségekben, csak tudjatok választani: ping-pong, tollas, petangue, röpi, tengó!
A belső wellness-ben minden van, aminek lennie kell: szaunák, jakuzzi, medence vízicsopperekkel, és kosárpalánkkal, pihenőtér, csak kicsiben. Ez egy részről jó, mert a kis térben, közel egymáshoz, garantált, hogy lesz játszópajtása a gyereknek és lesz neked is kivel beszélgetned. Nagy élmény, hogy míg izzadsz, szemmel tarthatod a hűs medencébe ugráló apróságodat. Másrészről pedig hamar eljöhet a pillanat, hogy úgy gondold, jóból is megárt a sok, és inkább hangulatos szobádba menekülj vagy az étteremben ejtőzve csipegessél a finomabbnál finomabb falatokból…
No, igen, csodálatos élmény a közös családi ebédelés, de bizony, néha fárasztó. Mikor lesz kész a levesem? Megettem, menjünk már! – ismétli az a drága utód. Nos, a Szárcsában nem kell kapkodnod és idegbajt kapnod, mert hétvégéken és ünnepekkor, déltől háromig lefoglalják a kisvendégeket. Hátradőlhetsz és jóízűen falatozhatsz. S ismét hátradőlhetsz.
A Szárcsában megpihensz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Szárcsa Hotel további értékelései

2024.01.08gyerekekkel
Jol ereztuk magunkat, jok voltak a szolgaltatasok. A berendezes nagyon elnyerte a teccesunket. Az hogy kulon szoba volt a gyerekeknek az tobb mint jo volt. Igaz kadas szobat kertunk es sajnos nem kaptunk de a kornyezet es a szolgaltatasok karpotoltak. Egy megjegyzendo van viszont, a furdoben a...
2024.01.06a párjával
Kiváló
Mi az év végét töltöttük itt. A legjobb döntéstésünknek bizonyult. A hotel igazi értékmentő minden értelemben. Kedves fogadtatás, figyelmes személyzet, békebeli, igazi ízek. Az étterem önmagában egy kuriózum. Az összes gerendán az itt ünneplő párok, cégek nevei igazán közel hozza egymáshoz a régi...
2023.12.09a párjával
Kiváló
Első benyomás a recepció kedves, figyelmes fogadtatás. Karácsony közeledtére látványos diszítéssel hívták fel a figyelmet, de a múltat idéző, izléses berendezés és dekoráció is jó benyomást keltett. A szoba szépen berendezett, kényelmes ágy, egészében jól felszerelt, a fürdőszobában egyedi...

A Szárcsa Hotel legnépszerűbb csomagjai

Szárcsa Hotel Székesfehérvár - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
34.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2024.09.01-ig
Szárcsa Hotel Székesfehérvár - Páros romantikázás jakuzzis szobában (min. 2 éj)
Páros romantikázás jakuzzis szobában
123.300 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.07.30-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
105.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval