Négycsillagos hotelünk éttermében várunk mindenkit, aki igazán különleges és finom falatokra vágyik! Mi a legjobb minőségű helyi alapanyagokból készítjük ételeinket. A tradicionális és a legújabb trendeket ötvözve készítjük el az exkluzív fogásokat. Éttermünk kitűnő helyszíne esküvőknek, baráti összejöveteleknek, konferenciáknak és egyéb rendezvényeknek is.
Augusztus végén foglaltunk Önöknél asztalt október 12-ére 4 fő részére késői ebédre, pincelátogatásra és borkóstolóra. Szeptember 11-én a recepciós Hölgy felhívott minket, hogy másnapra mennyire biztos a foglalásunk. Említettem, hogy mi oktpber 12-ére, nem pedig szeptember 12-ére foglaltunk. Elnézést kért. Kb.
egy hét múlva újra telefonált egy hölgy, hogy esetleg a 16. 00 óra helyett tudnánk-e 18. 00-ra menni. Mondtam, hogy nem, mert Villányban leszünk és kimondottan emiatt a program miatt mennénk át Szekszárdra. Mondta, hogy rendben, akkor a 17. 00 órai borkóstolóra tesz be minket. Október 11-én odatelefonáltam az étterembe, hogy rendben van-e a foglalásunk, az úr aki felvette a telefont mondta, hogy a foglalást látja, de az időpontot nem, ezzel kapcsolatban egyeztessek a recepcióval. Ismételten felhívtam a recepciót, akivel újra leegyeztettem ismételten mindent. Mikor megérkeztünk kiderült, hogy a borospince látogatással egybekötött borkóstoló az étteremben lesz, egy pohár bort kapunk a borospincében, a többit pedig az étteremben. Az ételek minőségéről nem is beszélve A pisztráng volt az egyetlen, ami finom volt. Az előétel kenyere jéghideg volt, valószínűleg a hűtőből került ki az asztalra, a hozzá kihozott vaj meg volt fagyva, sem kenni, sem pedig elvágni nem lehetett. A lazac túl volt sütve és száraz volt, a fürjtojás szintén, fekete volt a széle és kemény volt, a burgonyachips hideg és rossz állagú, a zöldborsópüré darabos volt. A marhapofa húsnak kérge volt, a galuska pedig vizes. Ezek után úgy döntöttünk, hogy a borkóstolón nem veszünk részt, hanem inkább visszamegyünk Villányba, ahol már évek óta kellemesen szórakozunk és megfelelő minőséget kapunk.
A 2016-os év borászának, Mészáros Pálnak a hotel-étterme Szekszárd belvárosában. A beltér elegáns, fehérabroszos, a terítéknek stílszerűen része a minőségi borospohár, a dekorációban is szerepet kapnak a borosüvegek. A plafontól a székeken át padlóig a fehér, a fekete továbbá e kettő közötti barnás színárnyalatok határozzák meg az alaphangulatot.
Röviden: feszengés-mentes exkluzív atmoszféra. Az étlap kellően összefogott, jellemzően nemzetközi fogásokból építkezik. A konyha teljesítménye a helyi átlag feletti, mi több, ez Szekszárd egyik legjobb étterme, de megbicsaklások akadnak, az étlap ígéreteit nem minden esetben veszik komolyan. A borlap a pincészet mintegy húszféle borát kínálja, korrekt áron, egy kivételével minden bort kimérnek decire is. A kiszolgálás udvarias, kommunikatív, törekvő.
A párommal mentünk vacsorázni, és nagyon jól éreztük magunkat. A hely nagyon szép, különleges a berendezése, nagyon elegáns és hangulatos. A kiszolgálás kedves, a pincérek nagyon előzékenyek voltak, és az ételek is nagyon finomak. A borok is jól passzoltak a fogásokhoz, bár én nem szeretem a vörös bort, most kellemesen csalódtam! Biztosan visszatérünk még! :)
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.
7100Szekszárd, Rákóczi u. 20.
06 74 684950
Szolgáltatások
• kerthelyiség • csoportokat szívesen fogad • gyerekmenü • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • borvacsorák