Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

felemás érzések

Zsuzsanna Hotel SzelesteZsuzsanna Hotel Szeleste a térképen

Átlagos 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2015 nyarán Szelestén voltunk, 4-en nyugdíjasok. Volt, ami tetszett, de visszamenni többet nem fogunk.
Egy szép nagy parkban van, változatos növényzettel. Nézelődésre, sétálgatásra nagyon alkalmas, talán egy kicsit több pad lehetne benne. Ki van téve egy tábla, hogy sok-sok milliót költöttek a felújítására. Ennyi pénzből többet vártam volna.
Szeleste egy kis falu, elég távol van minden mozgalmas helytől, így elsősorban nyugdíjasoknak ajánlható, de csak akkor, ha néhány zavaró körülményt kijavítanak. Rendezvény az ott tartózkodásunk egy hete alatt nem volt, a falu is eléggé kicsi, látnivaló nemigen akad benne, ezért csak kocsival érdemes menni, és bejárni a környéket.
Van egy kültéri és egy (nagyon) melegvizes beltéri medence. Nem tetszett, hogy a beltéri túl korán, 18 óra körül bezár, elkezdik leengedni.
Van a faluban egy nagy fürdő komplexum. Nem működik, és úgy néz ki, hogy a közeljövőben nem is fog, évekig eltarthat a körülötte lévő huzavona. Aki mégis fürödni akar az csak a szálloda medencéjét használhatja. A kapu állandóan nyitva, senki sem ellenőrzi, ki jön be. Zsúfoltság azonban így sem volt.
A szakácsot maradéktalan dicséret illeti, nagyon finom vacsorákat kaptunk. A személyzet udvarias volt, de kiszolgálás már hagy némi kívánnivalót – már félig elfogyasztottuk a második fogást, amikor hozták hozzá a savanyúságot. Másnap is ugyanahhoz az asztalhoz ültünk, így láttuk, hogy az elfogyott fogpiszkálót nem pótolták. A svédasztalos reggelinél a gyümölcsleveket sem pótolták folyamatosan.
Rengeteg légy volt, kénytelenek voltunk légycsapót venni, aminek a következtében volt vagy 30-40 légytetem a földön. A takarítónők láthatták ezt, de egész ott tartózkodásunk alatt nem söpörtek vagy porszívóztak. Elfogyott a WC papír, a takarítónők megígérték, hogy másnap hoznak, de elfelejtették. Végül is csak harmadik nap kaptunk, akkor is úgy, hogy összefutottam velük a raktár előtt és ott a kezembe adták. Mivel csak kettőjükkel találkoztam, úgy vélem, nem is voltak többen. Annyi szobára viszont két takarítónő nem elég, nem csoda, hogy gondok vannak a takarítással.
Dícséretes ötlet, amit más szállodában nem tapasztaltam – egy centrifuga a bejáratnál, amiben fürdés után bárki kicsavarhatta a fürdőruháját, és az hogy minden szobához ventilátort adtak.
A végére hagytam a legnagyobb problémát, ami miatt nem valószínű, hogy még egyszer visszamegyünk. Erről ugyan nem a szálloda tehet, de nagyon kellemetlen. A második nap estétől kezdve, 6 körül igen nagy bűz keletkezett, mint amikor a pöcegödröt ürítik, és ami eltartott hajnalig. Nem lehetett nyitott ablak mellett aludni, zárt ablak mellett viszont a kánikula miatt igen rosszul aludtunk. Még jó, hogy kaptunk ventilátort. Ezt a bűzt a falutól sok kilométerre is érezni lehetett. Érdeklődtünk, mi ez. Akadt, aki azt mondta, hogy a silót takarítják, más azt, hogy a pulykafarmot. Azt is hallottuk, hogy a falu fekáliatermését viszik ki a földekre, és szántják alá, de olyan is akadt, aki azt mondta, hogy a faluban erről nem szabad beszélni. Mindenesetre nagyon pofátlan dolog, akárki vagy akármi áll a bűz hátterében, tönkretenni sok ember nyaralását, és napokig szagoltatni a bűzt a falu lakosságával!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Zsuzsanna Hotel további értékelései

2019.10.22a párjával
Kiváló
Párom találta ezt a helyet a Két Túra következő pihenő pontjaként. Ilyen helyen ritkán száll meg az ember, ahol egy nagy park vesz körül, gyönyörű fákkal, friss levegővel, és egy kellemes fürdési lehetőséggel. Kedvesen fogadtak Bennünket, gyorsan megkaptuk a szobánk kulcsát, és már iparkodtunk is...
2016.08.16a párjával
Gyenge
2 éjszakát töltöttünk el a hotelben a férjemmel. A szobánk ugy is fogalmazhatok,hogy egyszerü volt, a prérire nézett az ablakunk a szoba falán valamikori csőtörés javitási nyomai. Legalább egy szekrénnyel eltakarhatták volna ha már nem csinálták meg rendesen. A fürdőszobára is az egyszerü a...
2016.06.11barátokkal
Kiváló
Barátnőmmel a 60. születésnapunkat voltunk megünnepelni a szállodában és mondhatom pompásan éreztük magunkat! A hely ötvözi mindazt, amire szükségünk van, csend, béke, nyugalom, csodálatos környezet, medence, jó konyha, figyelmes személyzet. egy 13 hektáros arborétum ölelésében fekszik a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste - Pünkösd Szelestén
Pünkösd Szelestén
05.17-21.
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste
147.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval