Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szép emlék volt.

Aranysárkány Vendéglő SzentendreAranysárkány Vendéglő Szentendre a térképen

Átlagos 2022. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. május 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Először fiatal koromban, (1984-ben) családommal jártunk náluk. Később ez rendszeressé vált, barátokkal szomszédokkal mentünk hozzájuk. Emlékszem, hogy imádtuk a hangulatot, az ételeket. Akkori kedvencem a rántott velőgombóc volt.
Óriási szünet után idén januárban voltunk náluk, családdal. Gondoltam megmutatom nekik, hová vittek a szüleim, gyerekkoromban. Ez nem egy szépülő emlék volt, mert tisztán emlékszem mennyire bejött nekünk az Aranysárkány.
Bementünk, lefejeltem az üvegajtót, de ezzen csak röhögtünk. Köszöntünk, cserébe egy bólintást kaptunk. Leültünk, vártunk. Rajtunk kívül nem volt vendég. Pultnál egy pincér, konyhában többen beszélgettek. Ültünk... ültünk.... vártunk, hideg volt a helyiségben. Jött, hozott étlapot, szokásos, innivaló, stb. Természetesen tisztában voltam azzal, hogy nem fogom ugyanazt a választékot látni, mint 25 évvel ezelőtt. Arra is számítottam, mivel ezt a várost Szentendrének nevezzük, magasabb árak lesznek az átlagnál. Ennek ellenére megdöbbentem, de azért rendeltünk, hátha kellemesen csalódom.
Rántott csirkemell burgonya salátával, mellé egy gulyásleves a gyereknek.
Kihozták.... Leves "épp hogy elég" adag, 2500.- Csirke egy közepes szelet volt a tányéron, mellette nem túl nagy adag salátával, 4.300.- Összenéztünk, de már nem volt visszaút.
Félreértés ne essék! Ha ez valóban egy nagy adag, elég körettel és mellette előzékeny kiszolgálással, egy szavam sincs, legfeljebb nem leszünk törzsvendégek.
A gulyás és a rántott csirkemell is el volt sózva. Általában sósan fogyasztom az ételeket, de ez már nekem is sok volt. Nem ettem meg az egészet. Vártam, hogy jöjjön, vigye, fizethessünk és húzzunk innen!
Sajnálom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Aranysárkány Vendéglő további értékelései

2016.07.20családjával
Szörnyű
Évek óta vágyakoztunk eljutni az Aranysárkány vendéglőbe.Sok éve sütünk főzünk a receptes könyveikből. Fantasztikus a szakácskönyv,minen recept tökéletesen sikerült itthon. Tegnap végre elmentünk és nagy nagy csalódás volt. Rendeltünk egy libamájat és egy báránykát. Először kihoztak valami...
2015.07.12gyerekekkel
Máhr Attila étterme volt az első privát éttermek egyik a Kádár korban. Azóta ifj Máhr Attila vette át a helyet. A névválasztás kicsit furcsa, ilyen néven kínai éttermek szoktak működni. Mi három ízben is megfordultunk itt, tetszett a berendezés, a látványkonyha. Ettünk felsorolhatatlanul sok...
2014.09.24a párjával
Kiváló
Az Aranysárkány a nyolcvanas években is szentendrei kuriózum volt, osztrák és más külföldi turisták zarándokhelye. A második generáció által vezetett étterem gasztronómiai csodákat rejteget. Csodás, különleges ételek, családias hangulat. Ügyelnek arra, hogy még a hagyományos ételeket is...
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval