Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Feldőlt a 3 lábú szamár

Dalmát Szamár Bisztró SzentendreDalmát Szamár Bisztró Szentendre a térképen

Gyenge 2020. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. november 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Megnyerő küllemű, laza, fiatalos, jó hangulatú bisztró, amely nem a turista útvonalak mentén található, hanem a domboldalon a Szerb Kereszt utcájában. A teraszt valamelyest téliesítették, azaz körbevonták fóliával, de az eleje nyitott maradt. Inkább itt ültünk volna le, de sajnos nem volt szabad asztal. Belépve egy kicsit félhomályos, romkocsmás, alteros hangulatú, viszonylag kis alapterületű helyre léptünk be. Az asztalok meglepően sűrűn voltak elhelyezve, 3-nál ültek.
A személyzetet egy fiatal hölgy képviselte, egy személyben pultozott és pincérkedett is, a teraszon és a beltérben is, ami szemmel láthatóan meghaladta a képességeit, nem győzte a feladatait ellátni. A törzsvendégekkel folytatott beszélgetésből azt lehetett elcsípni, hogy elvileg ketten lettek volna, de a kollégája nem tudott jönni. Ennek viszont nemcsak ő, hanem a vendégek is kárát látták De nemcsak a pincér hölgy, hanem a konyha sem volt a topon. 12:10 perckor a napi menü már nem volt elérhető, a pincér hölgynek pedig fogalma sem volt, hogy az amúgy étlapon szereplő, teljesen egyszerű, hétköznapi fogások közül mi minden nem rendelhető éppen. Az árfekvés amúgy korrekt, nem drága.
Azért az elég ciki szerintem, hogy miután várni kellett egy csomót arra, hogy egyáltalán a rendelést felvegyék, majd próbálta magát a teljesen elúszott személyzet utolérni - sikertelenül -, és meglehetősen sok idő múlva derült ki, hogy az sincs, amit kértünk volna helyette, oké, akkor legyen egy 4. opció, majd majdnem 1 óra múlva kiderült, hogy ja, a konyha azt még nem kezdte el csinálni (egy max. 10 perc alatt elkészíthető ételre kell gondolni), mert eddig a menüt rendelőkkel voltak elfoglalva. Az igaz, hogy látszott, a helyi lakosok közül többen járnak ide rendszeresen, az ebédmenüt előzetesen telefonon megrendelve, s nincs is ezzel gond, egy kisebb helynek nyilván nem lehet akkora kapacitása, mint egy nagy étteremnek, de akkor az aktuális helyzetről lehetett volna egy korrekt tájékoztatást adni, s akkor mentünk volna máshová.
A szomszédos asztalnál ülő, már korábban érkezett páros egyik tagja menüt kért, ő már rég megette mindkét fogást, míg a társa az egyetlen fogását még mindig nem kapta meg, amit kért, mert vesztére ő sem menüt választott.
A menü leves őszibarack krémleves volt (450 Ft), finom, kellemes, ezen kívül végül csak 2 üdítőt fizettünk, gyömbért és colát (380 Ft kis üveges), ugyanis sem bundás kenyeret (450 Ft), sem melegszendvicset - étlap szerint 3 féle 750 Ft-ért, bármelyikkel kiegyeztem volna - nem tudtak készíteni.
Éhesen távoztunk, kerestünk egy másik éttermet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (18)
Dalmát Szamár Bisztró Szentendre - Külső képDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Külső képDalmát Szamár Bisztró Szentendre - BelsőDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Étlap/itallapDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Étlap/itallapDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Étlap/itallapDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Étlap/itallapDalmát Szamár Bisztró Szentendre - BelsőDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Étlap/itallapDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Étlap/itallapDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Étlap/itallapDalmát Szamár Bisztró Szentendre - BelsőDalmát Szamár Bisztró Szentendre - BelsőDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Étel/italDalmát Szamár Bisztró Szentendre - MosdóDalmát Szamár Bisztró Szentendre - MosdóDalmát Szamár Bisztró Szentendre - EgyébDalmát Szamár Bisztró Szentendre - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval