Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rossz étel, pocsék kiszolgálás egy hangulatos helyen.

Folt Kávézó SzentendreFolt Kávézó Szentendre a térképen

Gyenge 2017. decemberben, üzleti partnerrel járt ittÉrtékelt: 2018. január 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Még december első felében jártunk itt egy ismerősömmel. Kora délután, szombat. Enni szerettünk volna valamit. Már hallott róla, így betértünk. Több helyiségből álló egység, az előtér, mint egy kocsma, hangulatosan berendezve. A pultnál nincs senki, beljebb egy fiatal szőke nő a kályhában tűzet rak. Köszönünk. Nincs válasz. Beljebb megyünk, köszönünk megint, kelletlenül viszonozza. Beljebb két helyiségből áll, berendezése enyhén eklektikus, de nagyon kellemes, barátságosan elhelyezve. Nagyon jó hangulatot ad.
Rajtunk kívül nem volt vendég, tanakodtunk, hova üljünk le. A hűvös helyiségben végül is a kályha közelében telepedtünk le. Az ifjú hölgy még a tűzgyújtással bajlódott. Amikor végzett, kiment a pulthoz, hallottuk, kezet mos és elkezdett pakolni. Csak kicsit később jött felvenni a rendelést, ajánlott egy külön étlapot, a közeli pizzériából is hoznak át ételt. Az italokat innen rendeltük (üdítő és gyümölcstea), a bolonyai spagettit, sülthúst hasábbal a pizzériából. Az italokra nagyon sokat kellett várni, negyed órával később hozta ki a hölgy. Teát citrom nélkül. Beszélgettünk és vártuk az ételt. Eltelt már háromnegyed óra, mire meguntuk, odamentem a pulthoz érdeklődni. A válasz az volt, biztos készül, majd átszólnak, ha mehet az ételért. A pincérhölgy nagyon kedvtelennek tűnt. Vártunk tovább, 55 perc után ismerősöm odament reklamálni, szóváltásba keveredtünk, megmondtuk, ha nem hozzák az ételt, mi elmegyünk. A válasz rögtön jött, h akkor is ki kell fizetni, mert megrendeltük. Azt válaszoltam, még várunk öt percet és megyünk. (rossz hangulat) Erre a szőkehölgy átment és az ételekkel tért vissza. Elénk rakta, már nem a legudvariasabb módon és enni kezdtünk volna, de nem találtuk az evőeszközt. Kértem a hölgytől, már csak odamordult, h ott van a pohárban... és tényleg, a szalvéták alatt megtaláltuk.
A hús hideg, a hasábburgonya és a tészta langyos volt, de már nem kértünk külön melegítést. A bolonyaiban nem volt hús, csak olcsó gépsonka, az íze halványan emlékeztetett olasz jellegére, valójában gyenge volt, viszont alaposan megszórták sajttal, ami picit sem tudott ráolvadni, hisz, a tészta csak langyos volt.
Összességében egy hangulatos helyen figyelmetlen, kelletlen kiszolgálás mellett gyenge minőségű ételt kaptunk.
Amikor elmentünk, benéztem a mellette lévő pizzériába, hátha a nagy forgalom miatt késett az ételünk, de nem, az alkalmazottak ott röhögcséltek két vendég mellett, többen nem voltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Folt Kávézó további értékelései

2022.05.01barátokkal
Romkocsmákat idéző, zegzugos, belső udvaros, főleg a helyi fiatalok körében népszerű hely a Bükkös-patak közelében. Mivel autóval voltam, így a magam részéről csak egy lime-os mangószörpöt tudtam inni (600 Ft), de egyébként kézműves söröket is tartanak, továbbá cseh söröket, a csapon pedig a cseh...
2016.08.29a párjával
Kiváló
Véletlenül bukkantunk a hely mely már kívülről is nagyon megfogott. A kézműves söreik isteniek. Az Alcatracot különösen ajánlom. Egyetlen szépséghiba, hogy számunkra nem derült ki a hely neve.A bejárat feletti molino ugyan is nem volt fent, csak a képekről jöttem rá, hogy ezen a helyen voltunk.
2016.03.10családjával
Kiváló
A Mjam étteremben találkoztam össze egy kedves ismerősömmel, aki miután a kézműves sörökre terelődött a szó (ez elég gyakran esik meg velem) ajánlotta a Folt nevű hely meglátogatását. Nem sokat tanakodtunk, az étteremből egyenesen a Foltba igyekeztünk, ahol egy kedves fiatal hölgy fogadott....
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval