Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Büntetőpont a fagylalt miatt

Jázmin Fagyizó Ice Cream & Bar SzentendreJázmin Fagyizó Ice Cream & Bar Szentendre a térképen

Átlagos 2021. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szentendre főterén 3 fagylaltozó is van, ezek közül a Jázmin bizonyult a leggyengébbnek az én értékelésem szerint. Némelyik fagylaltjuk szemmel láthatóan aromatikus (pl. rágó ízű bugyi-kék, marshmallow mini pillecukorral megszórva, ez gyümölcsöt sosem látott, az biztos). Kinézet és állag alapján is fel vannak tuningolva valamilyen állománynövelővel a fagylaltjaik. Szóval ez már részemről albánba hajló kategória.
Viszont volt 4 féle cukormentes fagyijuk is: rumosdió, áfonya, málna, sárgabarack, sőt egy cukor + laktózmentes áfonyás csokoládéfagyi is. A balatoni habos mogyoró és a puncs - igazi mazsolával - a jobban sikerült ízek közé tartozik.
Ez a fagyizó valójában a szomszédos Korona Étterem fagyizója, bár kívülről úgy látszik, mintha külön épületben lenne (bordó-fehér színű homlokzat), a Korona mellette pedig sárga színű homlokzattal rendelkezik, de belépve látszik, hogy a két épület bent össze van nyitva egymással. A Fő téren nagyon szép régi polgári házak találhatóak, amelyeket szépen felújítottak kívülről, így a Jázmin fagyizó cukrászdájának épülete is nagyon tetszetős. A kiszolgálás a pultnál történik, viszont utána ki lehet ülni a teraszra fagyizni vagy sütizni, mert itt nemcsak fagylalt, hanem sütemény is van. Nem sokféle de pár klasszikus fősodratú torta akad. Csokitorta (790 Ft), házi krémes (450 Ft), túrós és meggyes rétes. A rétesek nagyon vastagon le voltak szórva porcukorral, amúgy finom, friss, jó leveles tésztájú volt.
Lehet kapni a gyerekeim nagy kedvencét az Ice 'N' Go apró golyós fagyit is (kis zacskóba porciózva, hőre változó színű műanyag kanállal).
A fagylalt minősége miatt nem tudok 2-nél jobbat adni az ételsorra, de a sütemények 3-3 és fél körülre taksálhatóak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (7)
Jázmin Fagyizó Ice Cream & Bar Szentendre - Külső képJázmin Fagyizó Ice Cream & Bar Szentendre - Külső képJázmin Fagyizó Ice Cream & Bar Szentendre - Étel/italJázmin Fagyizó Ice Cream & Bar Szentendre - Étel/italJázmin Fagyizó Ice Cream & Bar Szentendre - Étel/italJázmin Fagyizó Ice Cream & Bar Szentendre - Étel/italJázmin Fagyizó Ice Cream & Bar Szentendre - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval