Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Őszi marcipán hangulat

Kedves Kávézó SzentendreKedves Kávézó Szentendre a térképen

Kiváló 2020. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. november 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fő tér északi részén lévő kiülős teraszos bisztró, amely a járványügyi korlátozásokat megelőzően éjszakába nyúlóan nyitva tartott hétvégenként, és főleg a helyi fiatalok körében örvendett nagy népszerűségnek.
Nagyon mutatós, szép, régi polgári ház, de a beltér és a társaság alapján egy laza, fiatalos hely. De ennek ellenére egyáltalán nem romkocsmás, nem lerobbant, hanem csinos, komfortos.
Az étlapon egyszerűbb ételek vannak, saláták, szendvicsek, kézműves burgerek, grillezett ételek. Izgalmas a teák és a kávék kínálata is.
A kiszolgálás nem gyors, igaz, sok is a vendég, és egy pultos, illetve egy asztalos pincér lány dolgozik csak, akik azért pörögnek rendesen. A konyha is meglehetősen leterheltnek tűnik. Én nem szoktam mérni a zajszintet, de itt elég zajos, hangos, beszédes volt, bár engem ez nem zavart. Ide nem suttogni járnak az emberek, hanem egy jót beszélgetni.
Van egy belső kis udvar is, az is barátságos.
Egy grillezett csirkemelles szendvicset kértem (750 Ft), illetve egy tél ízei fantázianévre hallgató narancsos-marcipános-csokis gyümölcsteát (540 Ft), ami egy jópofa színes két részes teáskancsó + csésze kombóban érkezett. A szendvics is jóféle volt, a tea nagyon ízlett. A teát nem filteresből készítik, hanem igazi teafűből. Nem mindegy!
A mosdó kissé le volt pusztítva, a zárat mintha fel kellett volna törni a közelmúltban, és még nem sikerült kijönnie a lakatosnak, de egyébként tiszta volt a nagy vendégforgalom ellenére is.
Olcsó, klassz, vidám hely. Tényleg kedves!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (27)
Kedves Kávézó Szentendre - Étlap/itallapKedves Kávézó Szentendre - Étlap/itallapKedves Kávézó Szentendre - Külső képKedves Kávézó Szentendre - BelsőKedves Kávézó Szentendre - BelsőKedves Kávézó Szentendre - BelsőKedves Kávézó Szentendre - Étlap/itallapKedves Kávézó Szentendre - Étlap/itallapKedves Kávézó Szentendre - Étlap/itallapKedves Kávézó Szentendre - BelsőKedves Kávézó Szentendre - BelsőKedves Kávézó Szentendre - Étel/italKedves Kávézó Szentendre - Étel/italKedves Kávézó Szentendre - Étlap/itallapKedves Kávézó Szentendre - Étlap/itallapKedves Kávézó Szentendre - Étel/italKedves Kávézó Szentendre - BelsőKedves Kávézó Szentendre - MosdóKedves Kávézó Szentendre - MosdóKedves Kávézó Szentendre - MosdóKedves Kávézó Szentendre - BelsőKedves Kávézó Szentendre - Külső képKedves Kávézó Szentendre - Külső képKedves Kávézó Szentendre - Étel/italKedves Kávézó Szentendre - Külső képKedves Kávézó Szentendre - Külső képKedves Kávézó Szentendre - Külső kép

Kedves Kávézó további értékelései

2016.04.10a párjával
A párommal egy kirándulás alkalmával jutottunk Szentendrére. A szép sétáló utcákat járva, igen megéheztünk, kerestük egy olyan helyet, ami barátságos, családias, és ár-érték arányban is megfelelő. Szinte az összes hely kínálatát átnézve a Kedves Kávézóra esett a választás. A hely belülről...
2016.02.19barátokkal
Kiváló
Könnyű ebédet reméltünk egy szentendrei múzeumlátogatásos napon. A csendes eső elől is jól esett bemenekülni az étterembe, ahol kellemes hangulat, figyelmes kiszolgálás várt. No meg egy finom ebéd: könnyű, ízletes, pont annyi, amennyire szükség van - se több, se kevesebb. S mindezt megkoronázta a...
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval