Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fagyi triplázó

Levendula Kézműves Fagylaltozó - Bükkös-patak SzentendreLevendula Kézműves Fagylaltozó - Bükkös-patak Szentendre a térképen

Kiváló 2023. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Levendula Fagyizó az elmúlt évek alatt, történetük immáron több mint 10 éves múltra tekint vissza, egy egész komoly lánccá nőtte ki magát és országos ismertségre tettek szert. Az egyik legújabb egységük Szentendrén immár a második fagyizójuk, amely a Bükkös-pataknál lévő híd mellett található, gyakorlatilag itt kezdődik a szűken vett sétálóutcás belvárosi rész.
Korábban is valamilyen vendéglátó egység működött a régről megmaradt, szépen felújított kereskedő épületben, de már nem emlékszem rá, hogy pontosan mi.
Ellenben most már messziről egyértelmű, hogy itt egy Levendula Fagyizó működik. Sok csinos lila, vintage stílusú dekoráció és a bejárat előtt az elmaradhatatlan lila bicikli is ott van.
Mivel ez már a 3. fagyizónk volt aznap, ahová benéztünk, én ezúttal beértem egy jóféle bazsalikomos citrom sorbettel, amit már korábban is ismertem, kóstoltam másik Levendula egységben Budapesten.
Ha már így szóba került, rákerestem a neten, aktuálisan már 17 egységgel rendelkezik a franchise-hálózat, amelynek közel a fele található a fővárosban, a vidéki helyszínek közül pedig kettő is jutott Szentendrének.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (4)
Levendula Kézműves Fagylaltozó - Bükkös-patak Szentendre - EgyébLevendula Kézműves Fagylaltozó - Bükkös-patak Szentendre - EgyébLevendula Kézműves Fagylaltozó - Bükkös-patak Szentendre - EgyébLevendula Kézműves Fagylaltozó - Bükkös-patak Szentendre - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval