Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Amikor a konyhát megöli a csapnivaló kiszolgálás

Maharaja Szentendre SzentendreMaharaja Szentendre Szentendre a térképen

Átlagos 2020. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Maharaja az egyik legrégebben működő, mondhatni patinás hazai indiai éttermek közé tartozik, indiai tulajdonosa már 1994 óta vezeti Budapesten éttermét, melyekből mára több is lett. Szentendrén a Dunakorzón is van egy mutatós, teraszos, bár kívülről nem éppen indiai hangulatot tükröző egységük.
Szentendrén sétálgatva alig találkoztunk járókelővel. A pandémia miatt a szezonon kívül még kevesebb ember járt az utcákon, sok hely, kisbolt, étterem ki sem nyitott. Nekem így is nagyon tetszett a város, sőt, talán így még kellemesebb, a kisváros szépségei még tapinthatóbbak, jobban befogadhatóak.
Egy másik helyen sikertelenül lepattantunk az ebédről, így ugrott be az indiai a Duna-parton, szerencsére pk nyitva voltak. A nagy terasz inkább mediterrán-olaszos hangulatú, a beltér viszont hozza az indiai hangulatot, dekorációk és színvilág tekintetében is. Elég nagy a beltér, van elegendő asztal, de rajtunk kívül nem volt más vendég. A pandémia alatt is dolgoztak házhoz szállításra.
Az étlap hosszadalmas, színes fotókkal díszített, kizárólag tradicionális indiai ételek szerepelnek rajta. Ebédmenü, vagy akár indiai thali nem szerepelt rajta.
Ettünk egy Mughal (mogul) vegyes előételt (2.890 Ft), melyben csirke és zöldség kebab volt káposztával (2.990 Ft), főételként csípős mangós csirke curryt basmati rizzsel (890 Ft), naan kenyeret (690 Ft), valamint mangó italokat (790 Ft/5 dl).
A személyzet fiatal felszolgálói ránézésre mintha diákmunkások (szakiskolások) lennének, teljesen motiválatlan, érdektelen, tájékozatlan csapat, sem az indiai kultúra, sem a konyha iránt nem mutattak különösebb érdeklődést. A szakács indiai, aki egyszer kijött hozzánk, az étel csípősségét egyeztetendő, ő üde színfoltot jelentett számunkra. El sem tudom képzelni, miként boldogulhatnak, ha szezon és normál vendégforgalom van itt.
Az ételekre elég sokat kellett várni, de érdemes volt. Nekem minden nagyon ízlett, hozták a szokásos Maharaja színvonalat itt is.
Szerencsére kötelező szerviz díj nincs, azon lehet, hogy már én is felháborodtam volna.
Összességében ez a hely jobbat érdemel, nemcsak az értékelésre értem, de a tulajdonos helyében én lépnék, változtatnék. Igaz, az ottjártunk óta talán ez már meg is történt. Remélem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (46)
Maharaja Szentendre Szentendre - Étel/italMaharaja Szentendre Szentendre - Étel/italMaharaja Szentendre Szentendre - Étel/italMaharaja Szentendre Szentendre - Étel/italMaharaja Szentendre Szentendre - Étel/italMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - Külső képMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - MosdóMaharaja Szentendre Szentendre - MosdóMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - Étel/italMaharaja Szentendre Szentendre - Étel/italMaharaja Szentendre Szentendre - EgyébMaharaja Szentendre Szentendre - Külső képMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - Külső képMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - Étlap/itallapMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - BelsőMaharaja Szentendre Szentendre - Külső képMaharaja Szentendre Szentendre - Külső képMaharaja Szentendre Szentendre - Külső képMaharaja Szentendre Szentendre - EgyébMaharaja Szentendre Szentendre - Külső képMaharaja Szentendre Szentendre - Külső képMaharaja Szentendre Szentendre - Külső kép

Maharaja Szentendre további értékelései

2018.10.08barátokkal
Kiváló
Egymásután kétszer ebédeltünk itt. Nagyon kedvesen fogadtak minket, azonnal hozták az étlapot, a rendelést gyorsan felvették. A választék lenyűgöző, az ételek kiválóan voltak elkészítve, friss volt és forró.A kiszolgálás figyelmes és barátságos volt. Mindezt szombaton és vasárnap, amikor sok...
2017.03.16a párjával
Feleségemmel hirtelen ötlettől vezérelve ültünk be az étterem télikert kialakítású utcai helységébe. Egy indiai és agy nepáli ételeket tartalmazó étlapot kaptunk. A pincér készségesen segített a tartalom értelmezésében. Mindkét étlapról rendeltünk levest és második fogást is. A felszolgálás...
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval